Άρης: Συγκεντρωμένος για τη νίκη στο ντέρμπι

Άρης: Συγκεντρωμένος για τη νίκη στο ντέρμπι

Η ομάδα του Μπούργος δεν αποπροσανατολίζεται από τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, καθώς έχει και αυτή αρκετές απουσίες και θέλει να κάνει σημαντικό βήμα για μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, στο σημερινό (19.00) παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με απόλυτη συγκέντρωση προετοιμάζεται ο Άρης για τη σημερινή (19.00) αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο Κλεάνθης Βικελίδης, για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι κιτρινόμαυροι δεν αποπροσανατολίζονται από τα προβλήματα των φιλοξενούμενων, καθώς και οι ίδιοι έχουν αρκετές απουσίες. Συγκεκριμένα, λείπουν λόγω ίωσης οι δυο εναλλακτικές λύσεις στα μπακ, Σάκιτς και Λούμορ, καθώς και ο αρχηγός Δεληζήσης. Ακόμα, τραυματίας είναι ο φορμαρισμένος Μανσίνι και πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Μάνος, που αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο.

Ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται, όπως όλα δείχνουν, να ακολουθήσει την «συνταγή» της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Σούντγκρεν θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Σάσα και Ματίγια θα αγωνιστούν στα χαφ, ο Ιτούρμπε στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Γκάμα στην αριστερή και ο Εντιαγέ πίσω από τον Καμαρά, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ