Η μεγάλη επιστροφή του Ολιβέιρα

Η μεγάλη επιστροφή του Ολιβέιρα

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις μετά τη ρήξη χιαστού που είχε υποστεί και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι τον Νέλσον Ολιβέιρα ως ελεύθερο, μετά τη θητεία του στην ΑΕΚ, όμως ο Πορτογάλος φορ ήταν πολύ άτυχος.

Στο παιχνίδι με την Μποέμιαν για τα προκριματικά του Europa Conference League ο Ολιβέιρα υπέστη ρήξη χιαστού και έμεινε εκτός δράσης για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, μετά από επτά μήνες είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση για τον Δικέφαλο του βορρά και μάλιστα σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της σεζόν. Συγκεκριμένα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου βλέπει στις προπονήσεις των Πορτογάλο στράικερ, ο οποίος είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μοιάζει να έχει επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.

Μάλιστα, ο Ρουμάνος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον συμπεριλάβει στην αποστολή της Κυριακής για τη Λεωφόρο, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ακόμα κι αυτό να μην γίνει όμως ο Ολιβέιρα είναι δεδομένο σχεδόν πως καλώς εχόντων των πραγμάτων θα είναι παρών στο επόμενο ματς για τα play off κόντρα στον Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ