Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Τελικός» για τον Παναθηναϊκό, με το μυαλό στη Μασσαλία ο ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Τελικός» για τον Παναθηναϊκό, με το μυαλό στη Μασσαλία ο ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο σε ένα ματς must win, την ώρα που ο Δικέφαλος του βορρά θέλει να «κλειδώσει» τη δεύτερη θέση και να ασχοληθεί με τη Μαρσέιγ.

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο (3/4, 19:00) σε ένα από τα πιο κομβικά παιχνίδια της σεζόν, προκειμένου να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι πράσινοι παίζουν έναν «τελικό» με τον Δικέφαλο του βορρά που είναι μόνος δεύτερος και μάλιστα με διαφορά και θα έχει το μυαλό του στο σπουδαίο ματς της Πέμπτης με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ για τους «8» του Europa Conference League.

Οι φιλοξενούμενοι μπορεί να έχουν μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο, όμως κοιτούν τα ματς με τους Μασσαλούς, έχοντας ως προτεραιότητα την Ευρώπη, την ώρα που το τριφύλλι «καίγεται» για μια θέση στην πρώτη τετράδα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αποστολή που ανακοίνωσε έχει στη διάθεση του, όλους τους παίκτες εκτός των Μακέντα και Λούντκβιστ που έχουν προβλήματα τραυματισμών και συνεχίζουν θεραπεία τους. Ο τεχνικός του τριφυλλιού μπορεί να υπολογίζει και πάλι στους Βέλεθ, Γκατσίνοβιτς, Κουρμπέλη, Ιωαννίδη, Χουανκάρ, Χατζηγιοβάνη, Βιτάλ, Πέρεθ και Χατζηθεοδωρίδη.

Από την άλλη, για τον ΠΑΟΚ Ο Κρέσπο έμεινε εκτός αποστολής και δεν ταξίδεψε στην Αθήνα μετά από απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου που δεν θέλει να ρισκάρει με την συμμετοχή του. Εκτός έμειναν και οι Λευτέρης Λύρατζης, Αλεξάντρου Μιτρίτσα και Τόμας Μουργκ.

Διαιτητής είναι ο Βόσνιος, Ιρφάν Πελίτο. Βοηθοί του θα είναι οι Μεϊντάνας και Μπουξμπάουμ, 4ος θα είναι ο Φωτιάς και στο VAR ο Ισπανός, Ντε Ρικάνρτο με τον Φωτόπουλο.

Οι αποστολές:

Παναθηναϊκός: Διούδης, Μπρινιόλι, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Γκατσίνοβιτς, Μαουρίσιο, Βιτάλ.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Σάστρε, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τέιλορ, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κούρτιτς, Σοάρες, Ελ Καντουρί, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτ, Ζαμπά, Άκπομ, Τσόλακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ