Γιοβάνοβιτς: «Μόνο κερδισμένος ο Παναθηναϊκός από τον Βοτανικό»

Γιοβάνοβιτς: «Μόνο κερδισμένος ο Παναθηναϊκός από τον Βοτανικό»

Κερδισμένος θα βγει ο Παναθηναϊκός από τη μετακόμιση στον Βοτανικό, σύμφωνα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μπορεί να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ απόψε για την 3η αγωνιστική των playoffs, ωστόσο όλος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού κινείται ακόμα στους ρυθμούς του Βοτανικού. Πάνω στο θέμα χρειάστηκε να τοποθετηθεί και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο οποίος τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ της μετακόμισης στον Βοτανικό, στηρίζοντας έτσι το έργο της Διπλής Ανάπλασης.

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, γιατί ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Μία compact ομάδα που μπορεί να αμυνθεί καλά, να κυκλοφορήσει την μπάλα και είναι επικίνδυνη και στις στατικές φάσεις. Είναι μία ομάδα που το τελευταίο διάστημα έχει το momentum, λόγω και της πολύ καλής ευρωπαϊκής πορείας της. Και πρέπει να της δώσουμε συγχαρητήρια, γιατί αυτό που έχει κάνει στην Ευρώπη έχει όφελος σε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άρα είναι ένας αντίπαλος που βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θα πρέπει κι εμείς να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι αν θέλουμε να πάρουμε τους βαθμούς».

Για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης και το νέο γήπεδο που έρχεται πλέον στον Βοτανικό: «Εγώ σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είμαι πάντα υπέρ των καινούργιων εγκαταστάσεων και υπέρ των σύγχρονων γηπέδων. Και θεωρώ ότι σίγουρα ο Παναθηναϊκός μόνο κερδισμένος θα βγει από αυτή την υπόθεση, γιατί θα έχει σε 3-4 χρόνια μάξιμουμ, ένα σύγχρονο γήπεδο που το έχει ανάγκη. Μπορεί όλοι να έχουν μία ευαισθησία, μία σύνδεση με το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είναι απόλυτα λογικό. Ένα γήπεδο με πολύ μεγάλη Ιστορία 100 χρόνων και στο κέντρο της πόλης.

Είναι φυσιολογικό να έχουμε όλοι -και το λέω και σαν προπονητής του Παναθηναϊκού- αλλά και για τους ανθρώπους που είναι πολλά χρόνια δίπλα στην ομάδα, μία σύνδεση με το γήπεδο της Λεωφόρου. Όμως η αλήθεια είναι ότι είμαστε στο 2022 και οι μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη χτίζουν καινούργια γήπεδα. Αλλάζουν τα δεδομένα. Κι ένα σύγχρονο στάδιο που θα έχει ο Παναθηναϊκός σε 3-4 χρόνια, είναι κάτι που στο τέλος θα φέρει πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Γιατί ο Παναθηναϊκός αξίζει πολύ καλύτερες συνθήκες για όλους σε ένα σύγχρονο γήπεδο. Και γι’ αυτούς που πρωταγωνιστούν, για τους ποδοσφαιριστές αλλά σίγουρα και για τους φιλάθλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ