ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LiveStreaming

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απώλεια από τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των play off της Σούπερ Λιγκ, συνέχισε με δύο ισοπαλίες. Πρώτα αναδείχθηκε ισόπαλος (1-1) με τον Ολυμπιακό, εντός έδρας, πριν αποσπάσει τον βαθμό και από τον Άρη (0-0), στη Θεσσαλονίκη, την 3η αγωνιστική. Η ομάδα βρίσκεται στην τελευταία θέση (6η) στο ειδικό πρωτάθλημα, έξι βαθμούς μακριά από την ΑΕΚ (3η) που αυτή τη στιγμή κρατά στα χέρια της το ευρωπαϊκό εισιτήριο του Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ. Αναγκασμένος να ρισκάρει ο ΠΑΣ στα επόμενα παιχνίδι, μέχρι το τέλος της διαδικασίας, αν θέλει να κυνηγήσει με αξιώσεις την ευρωπαϊκή έξοδο.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μια… ανάσα μακριά από την 3η ΑΕΚ, αφού με ρεκόρ 1-2-0 στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, κατοικεί στην 4η θέση της ειδικής βαθμολογίας. Μετά τις δύο ισοπαλίες απέναντι σε ΑΕΚ (1-1) και Άρη (0-0), έκανε την έκπληξη, επικρατώντας, την περασμένη Κυριακή με 2-1 του ΠΑΟΚ, στη Λεωφόρο. Έχει ξεκινήσει δυναμικά, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει σκοράρει στα 8/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων της κανονικής περιόδου.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σεΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό είναι προγραμματισμένη για τις 19:00της Κυριακής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LiveStreaming | Γιοβάνοβιτς: «Πήραμε μεγάλη ανάσα με αυτή τη νίκη»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ (2-1) και στάθηκε στη μεγάλη ανάσα που πήρε η ομάδα του:

«Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι καθώς παίζαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που είχε το μομέντουμ. Είχαμε δύο ισόπαλα αποτελέσματα και σίγουρα η νίκη μας έδωσε ελπίδες για το να βγούμε στην τρίτη θέση.

Σήμερα, κερδίσαμε στις λεπτομέρειες και μας έδωσε ψυχολογικά μία μεγάλη ανάσα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σέρβος τεχνικός.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LiveStreaming | Κώτσιρας: «Ο Παναθηναϊκός αρχίζει να παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο»

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε για τη σημασία της νίκης του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ και τόνισε πως οι πράσινοι παίρνουν αυτό που θέλουν μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώτσιρας:

«Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη, μετά από δύο ισοπαλίες που είχαμε στα πρώτα δύο παιχνίδια. Κάναμε καλό ματς, ήμασταν συγκεντρωμένοι και θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκη», ανέφερε αρχικά στην Sportday ο δεξιός μπακ του «τριφυλλιού» και συνέχισε:

«Όσο περνάει ο καιρός, η ομάδα βρίσκει τα πατήματά της. Υπάρχει ένας γερός κορμός, ξέρουμε την φιλοσοφία του προπονητή και νομίζω ότι η ομάδα αρχίζει να παίρνει αυτό που θέλει στο γήπεδο. Ξέρει πότε πρέπει να περιμένει, πότε πρέπει να πιέσει και πότε να επιτεθεί. Ξέρει να διαχειρίζεται τα παιχνίδια και οι παίκτες που βρίσκονται εκείνη την στιγμή στον αγωνιστικό χώρο, μπορούν να διαχειριστούν καλύτερα την κατάσταση και το αποτέλεσμα».

Όσο για τη συνέχεια και το ματς με τον ΠΑΣ την ερχόμενη Κυριακή στα Γιάννενα; «Πρέπει να πάμε να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Για να πατήσουμε καλύτερα στα πόδια μας, να ανεβούμε κι άλλο στην βαθμολογία ώστε να κυνηγήσουμε μετά και τα υπόλοιπα παιχνίδια. Να τα δούμε ένα – ένα στη σειρά και να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για να πετύχουμε τον στόχο της Ευρώπης».

Τέλος, για τη δική του παρουσία ανέφερε: «Επέστρεψα καλά μετά τον τραυματισμό του. Θέλω να συνεχίσω από εδώ και πέρα σε καλό ρυθμό και να βοηθήσω κι εγώ την ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχουμε βάλει».

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ