Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-3

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 2-3

Σε ένα τρομερό παιχνίδι που είχε πέντε γκολ και μερικές καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες, ο Ατρόμητος κατάφερε να περάσει από το Αγρίνιο επικρατώντας του Παναιτωλικού με σκορ 3-2.

Ένα ιδιαίτερα χορταστικό ματς, που περιελάμβανε πέντε γκολ, διεξήχθη στο Αγρίνιο, με τον Ατρόμητο να φεύγει με το «διπλό» επικρατώντας με σκορ 3-2 του Παναιτωλικού, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των play-out της Superleague.

Το πρώτο μέρος επεφύλασσε τέσσερα τέρματα, με τους Περιστεριώτες να προηγούνται δις και τους Αγρινιώτες να φτάνουν ισάριθμες φορές στην ισοφάριση. Στο δεύτερο μέρος όμως η μόνη ομάδα που κατάφερε να βρει δίχτυα ήταν το σύνολο του Κρις Κόουλμαν, με τον Κουλούρη να χαρίζει τη νίκη στους συμπαίκτες του.

Έτσι λοιπόν, έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στους 32 πόντους και την 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι αύξησαν τη διαφορά τους από τη Λαμία στους εννέα βαθμούς πηγαίνοντας στους 30 και την 6η θέση.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν άκρως χορταστικό καθώς επιτεύχθηκε τέσσερα τέρματα. Αρχικά, ο Έρλινγκμαρκ άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα, κάνοντας το 0-1 για τον Ατρόμητο μόλις στο 1ο λεπτό. Η απάντηση για τον Παναιτωλικό ήρθε περίπου είκοσι λεπτά αργότερα, καθώς στο 22′ Χόρχε Ντίαζ έφερε το παιχνίδι στα ίσα για το 1-1. Στο 28ο λεπτό, ο Χουάν Μουνίθ έδωσε και πάλι τα ηνία στους Περιστεριώτες κάνοντας το 1-2, όμως έξι λεπτά αργότερα, ξανά ο Χόρχε Ντίαζ ισοφάρισε σε 2-2, το οποίο ήταν και το σκορ του 45λεπτου.

Το δεύτερο μέρος είχε αισθητά λιγότερο ρυθμό, με τον Ατρόμητο να είναι εκείνος που έψαχνε περισσότερο ένα γκολ, χάνοντας ορισμένες σημαντικές ευκαιρίες. Τελικά, η ομάδα του Κρις Κόουλμαν βρήκε τον τρόπο να φτάσει στο 2-3, χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Ευθύμης Κουλούρης στο 72ο λεπτό, χαρίζοντας έτσι τους τρεις βαθμούς στους Περιστεριώτες.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Κορνέλιους, Αντούνες (82΄Μόρσεϊ), Βργκοτς, Λούι, Φλόρες, Μάρτενσον (73΄Βαρόνε), Ντίας (73΄Μεντόσα), Νταγκό (73΄Μπαρμπόσα), Ντουάρτε (82΄Καρέλης), Βέργος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Σάλομον (79΄Ντένιτς), Κλωναρίδης (91΄Νταβιώτης), Μουνίθ (76΄Καρτάλης), Κουλούρης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ