Βιεϊρίνια: Συνεχίζει για έναν ακόμη χρόνο στον ΠΑΟΚ

Βιεϊρίνια: Συνεχίζει για έναν ακόμη χρόνο στον ΠΑΟΚ

Oι Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο εισηγήθηκαν στη διοίκηση του ΠΑΟΚ την παραμονή του Αντρέ Βιεϊρίνια για ακόμα ένα χρόνο με σκοπό να κλείσει την καριέρα του στον Δικέφαλο.

Όλα δείχνουν πως ο Αντρέ Βιεϊρίνια και ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν για μια ακόμη χρονιά μαζί, καθώς ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής να ανανεώσει το συμβόλαιο του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έτσι ο αρχηγός του Δικεφάλου του Βορρά θα συνεχίζει να φορά την φανέλα του ΠΑΟΚ για έναν ακόμη χρόνο με σκοπό να κλείσει την καριέρα στην Τούμπα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης του ΠΑΟΚ.

Είχε προηγηθεί η θετική εισήγηση του Ραζβάν Λουτσέσκου και του Ζοσέ Μπότο στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έδωσε τη συγκατάθεσή του για την παραμονή του Βιεϊρίνια. Έτσι και αλλιώς ο Βιεϊρίνια αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του ΠΑΟΚ και θέλει να κλείσει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Επιπλέον και ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αναμένεται να ανανεώσει την συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ και ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι θετικός στην παραμονή του Ισπανού αμυντικού. Από εκεί και πέρα και η περίπτωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη φαίνεται πως θα έχει θετική έκβαση και ο έτσι ο Έλληνας τερματοφύλακας θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την εστία του Δικεφάλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ