Αυτός είναι ο Δικέφαλος Αετός που θα κοσμεί την «Αγιά Σοφιά» – Πότε αναμένεται να τοποθετηθεί (pics)

Αυτός είναι ο Δικέφαλος Αετός που θα κοσμεί την «Αγιά Σοφιά» – Πότε αναμένεται να τοποθετηθεί (pics)

Ο Ούγγρος γλύπτης, Μικλός Στζόκε, παρουσίασε μέσω των social media τον εντυπωσιακό Δικέφαλο Αετό που θα δεσπόζει έξω από το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Στο τελικό στάδιο για την ολοκλήρωση της «Αγιά Σοφιάς» έχουν μπει οι εργασίες στη Νέα Φιλαδέλφεια, με το νέο γήπεδο της ΑΕΚ να πλησιάζει όλο και περισσότερο στην τελική του μορφή. Ένα από τα πράγματα που επρόκειτο να συμβούν το αμέσως επόμενο διάστημα, είναι και η τοποθέτηση του επιβλητικού Δικέφαλου Αετού έξω από την «Αγιά Σοφιά».

Το ατσάλινο γλυπτό δηλαδή, που θα κοσμεί τον χώρο πίσω από την παλιά Σκεπαστή, εκεί που πλέον βρίσκεται το κτήριο με τα μουσεία ιστορίας της Ένωσης και του προσφυγικού ελληνισμού. Ο Ούγγρος γλύπτης, Μικλός Στζόκε, που ανέλαβε την κατασκευή, παρουσίασε μέσω των social media τον Δικέφαλο Αετό, με τις εικόνες να είναι εντυπωσιακές.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ο Αετός βρίσκεται ακόμα σε φάση κατασκευής και αναμένεται να μεταφερθεί στην Αθήνα με ειδικά φορτηγά στα μέσα με τέλη Μαΐου. Το στήσιμο του και η τελική του συναρμολόγηση θα γίνει επί τόπου πάνω στο ειδικό βάθρο έξω από το γήπεδο.

Δείτε την ανάρτηση του γλύπτη:

Η αναδημοσίευση της ΑΕΚ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ