Σίντκλεϊ: «Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τρεις βαθμούς κόντρα στον Άρη»

Σίντκλεϊ: «Είμαστε έτοιμοι να πάρουμε τρεις βαθμούς κόντρα στον Άρη»

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Άρη και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να φύγει με το διπλό από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (17/04, 19.30) τονίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίντκλεϊ στη NOVA:

Για το κατά πόσο έχουν συνηθίσει οι παίκτες του ΠΑΟΚ τα συνεχόμενα σημαντικά παιχνίδια: «Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όμως ο προπονητής μας έχει εξηγήσει όλα όσα χρειάζονται να ξέρουμε και νομίζω πως είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι»

Για το πως περιμένει το παιχνίδι με τον Άρη: «Όπως είπα προηγουμένως, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς»

Για το αν θεωρεί εύκολο να βρουν κίνητρο μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη: «Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι στην Ευρώπη, αλλά τώρα πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το επόμενο παιχνίδι είναι αυτό κόντρα στον Άρη και πρέπει να κατακτήσουμε τη νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ