Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη από τον Μαρτίνς στην 11άδα

Ολυμπιακός: Μεγάλη έκπληξη από τον Μαρτίνς στην 11άδα

Αυτοί είναι οι 11 του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Με μια μεγάλη έκπληξη στην εντεκάδα του ο Ολυμπιακός για το ντέρμπι. Με τον Πέδρο Μαρτίνς προφανώς να θέλει να κάνει… ματ, στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με έναν ποδοσφαιριστή που ως τώρα τον έχουμε δει να αγωνίζεται ελάχιστα. Τον Μαμαντού Κανέ. Τον αφρικανό αμυντικό χαφ που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Νέφτσι Μπακού αλλά εντάχθηκε στους Πειραιώτες μόλις στα τέλη του Γενάρη.

Ο Κανέ θα είναι στην καρδιά του γηπέδου πλάι στον Γιαν Εμβιλά στο 4-3-3 των Ερυθρόλευκων. Σε έναν σχηματισμό που περνά από τους: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλο, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά, Μασούρα, Γκάρι Ροντρίγκες και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι δοκιμές με τον Σισέ σε ρόλο αριστερό μπακ όλη την εβδομάδα στον Ρέντη δεν έχουν κάποιο ουσιαστικό αντίκρισμα τουλάχιστον σε ότι αφορά στο αρχικό σχήμα. Ότι μένει εκτός ντέρμπι ο Μαντί Καμαρά αλλά και ο Ανδρέας Μπουχαλάκης που έχουν μπόλικα χιλιόμετρα σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Και βέβαια ότι ο Γκάρι Ροντρίγκες που μόλις επέστρεψε από την επέμβαση που έκανε στις αρχές του μήνα (σκωληκοειδίτιδα) μπαίνει απευθείας στην εξίσωση. Σε μια βραδιά που ο Ολυμπιακός περιμένει να πάρει παιχνίδι από τα άκρα.

Στον πάγκο είναι οι: Κρίστινσον, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Καρβάλιο, Φαντινγκά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Μανωλάς και Φορτούνης, με τον Μαντί Καμαρά να μένει εκτός αποστολής!

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την 11άδα του ντέρμπι:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ