Άρης: Με Κουέστα και Ιτούρμπε στη Λεωφόρο

Άρης: Με Κουέστα και Ιτούρμπε στη Λεωφόρο

Ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του αυριανού (1/5) εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι Χουλιάν Κουέστα και Χουάν Ιτούρμπε ξεπέρασαν τα προβλήματα απουσιών που τους ταλαιπωρούσαν και τέθηκαν στην διάθεση του Χερμάν Μπούργος, για την αυριανή (1/5) κρίσιμη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ. Ακόμα, νέο πρόσωπο στην αποστολή και ο Λούκας Σάσα, που ολοκλήρωσε με επιτυχία την αποθεραπεία του.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (01/05), στο πλαίσιο της 6ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:00) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Σιαμπάνης, Bruno Gama, Mateo Garcia, Kamara, Iturbe, Lucas Sasha, Fabiano Leismann, Brabec, Bertoglio, Mancini, Ndiaye, Matilla, Sundgren, Ganea, Luis Palma, Doukoure, M’Bakata, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ