Άρης: Βήμα τριάδας στην Λεωφόρο

Άρης: Βήμα τριάδας στην Λεωφόρο

Με νίκη στο σημερινό (19.00) εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Μπούργος θα γίνει το φαβορί για την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Πάνοπλος και αποφασισμένος να πάρει τη νίκη, που θα του δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα για την τρίτη θέση της βαθμολογίας, είναι ο Άρης στο σημερινό (19.00) εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Μπούργος έχει όλους, σχεδόν, τους παίκτες του στη διάθεση του, καθώς οι Σάσα, Κουέστα και Ιτούρμπε ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζουν, ενώ μοναδικός απών είναι ο τραυματίας Μπεναλουάν.

Ο Αργεντινός τεχνικός έκανε αρκετές δοκιμές τις προηγούμενες μέρες σε ότι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην σημερινή αναμέτρηση, ενώ δεν αναμένεται να αλλάξει το 4-4-2.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα κάτω από την εστία αλλά και στην άμυνα. Ο Κουέστα θα είναι τερματοφύλακας, ο Εμπακατά θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Γκάνεα το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό δίδυμο.

Το μεγάλο ερωτηματικό για τον προπονητή του Άρη είναι στα αμυντικά χαφ, εκεί όπου οι Σάσα, Ντουκουρέ και Ματίγια διεκδικούν τις δυο θέσεις, με τον τελευταίο, πάντως, να έχει προβάδισμα.

Ακόμα ο Ιτούρμπε θα ξεκινήσει, πιθανότατα, στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ αν δεν τα καταφέρει, τότε τη θέση του στην ενδεκάδα θα πάρει ένας εκ των Γκαρσία ή Γκάμα. Ο Μανσίνι θα παίξει στην αριστερή πλευρά και οι Πάλμα και Καμαρά θα είναι το επιθετικό δίδυμο.

Δοκιμάστηκε, πάντως και σχήμα με τον Μανσίνι δίπλα στον Καμαρά στην επίθεση, τον Γκάμα αριστερά στη μεσαία γραμμή και τον Πάλμα να μένει στον πάγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ