Αρης: Ατομικό ο Σάσα, θεραπεία ο Γκάνεα

Αρης: Ατομικό ο Σάσα, θεραπεία ο Γκάνεα

Ο Λούκας Σάσα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κριστιάν Γκάνεα έκανε θεραπεία.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Αρη για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (06/05, 21:00), για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η σημερινή προπόνηση των Κίτρινων περιελάμβανε με παιχνίδια τακτικής, στατικές φάσεις και τελειώματα φάσεων. Ο Λούκας Σάσα έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κριστιάν Γκάνεα έκανε και πάλι θεραπεία.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (08/05), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (παιχνίδια τακτικής, στατικές φάσεις και τελειώματα φάσεων) με τον Λούκας Σάσα να κάνει και πάλι ατομικό και τον Κριστιάν Γκάνεα να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ