Πρόεδρος Μοντεβιδέο: «Η μεταγραφή του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ είναι προχωρημένη»

Πρόεδρος Μοντεβιδέο: «Η μεταγραφή του Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ είναι προχωρημένη»

Ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Γκαμπριέλ Μπλάνκο τόνισε σε δηλώσεις του ότι η μεταγραφή του Κουαλιάτα είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

Σε ιστοσελίδα της Ουρουγουάης μίλησε ο πρόεδρος της Μοντεβιδέο Γουόντερερς, Γκαμπριέλ Μπλάνκο, για την μεταγραφή του 22χρονου μέσου Νικολάς Κουαλιάτα στον ΠΑΟΚ, λέγοντας πως είναι σε ένα αρκετά προχωρημένο στάδιο.

Επιπλέον ο Γκαμπριέλ Μπλάνκο ανέφερε για το αν έχει καταθέσει πρόταση πρόταση και η Μπενφίκα για τον 22χρονο μέσο, ενώ ακόμα μίλησε και για τα οικονομικά δεδομένα της συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκαμπριέλ Μπλάνκο: 

«Είναι πολύ προχωρημένη. Εξαρτάται από το πώς το διαβάζεις. Αν θεωρείτε μία μεταγραφή τελειωμένη όταν υπάρχουν και υπογραφές, τότε η μεταγραφή του Κουαλιάτα δεν έχει κλείσει. Όμως, όλα έχουν συμφωνηθεί».

Για το αν έχει κάνει κάποια πρόταση η Μπενφίκα:

«Δεν έχω τίποτα, ούτε επίσημο ούτε ανεπίσημο. Δεν πρόκειται να σας πω ψέματα, αλλά το περασμένο Σάββατο άρχισαν να καταφθάνουν πολλά μηνύματα από Πορτογάλους δημοσιογράφους, σκέφτηκα ότι μπορεί να υπάρχει κάτι, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν μας ήρθε απολύτως τίποτα».

Για την επερχόμενη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και τους οικονομικούς της όρους:

«Το συνολικό ποσό μίας μεταγραφής, δεν το λέω ποτέ. Υπάρχουν τα χρήματα που θα πάρουμε εμείς, υπάρχουν τα χρήματα που θα πάρει ο ποδοσφαιριστής, ενώ πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχουν και οι ενδιάμεσοι, δεν είναι υπόθεση μόνο των δύο ομάδων. Δεν πρόκειται πάντως να πουλήσουμε το 100% των δικαιωμάτων του Κουαλιάτα, θα πουλήσουμε το 80% και θα κρατήσουμε το 20%, όπως κάναμε και με τον Αραούχο που πουλήσαμε στην Ορλάντο Σίτι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ