Με Αραούχο στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ!

Με Αραούχο στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ!

Ο Σέρχιο Αραούχο θα δώσει το παρών στη «μάχη» της ΑΕΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως οι πιθανότητες να βοηθήσει την ομάδα του είναι ελάχιστες.

Η θλάση που υπέστη ο Σέρχιο Αραούχο μετά το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, τον έθεσε εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Κάτι το οποίο είναι και το πιο σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ.

Μπορεί να θεωρήθηκε πως ο Αργνετίνος επιθετικός δεν θα μπορέσει να βοηθήσει ξανά την Ένωση στα play offs, όμως ο ίδιος δεν έχει πάψει να ελπίζει ότι θα μπορούσε να έχει παρουσία έστω και για μικρό διάστημα στο φινάλε.

Ο «Τσίνο» θέλει να αγωνιστεί το ερχόμενο ματς του Δικεφάλου με τον Άρη, όμως οι πιθανότητες να συμβεί αυτό είναι ελάχιστες. Χθες έκανε ένα τεστ, του οποίου τα αποτελέσματα εξετάζονται, όμως θέμα αποτελεί και το ότι ακόμη δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Όπως και να ‘χει, ο Αραούχο θα ανέβει στη Θεσσαλονίκη, γιατί η ΠΑΕ Άρης θα τον βραβεύσει πριν το ματς για τη γνωστή του αντίδραση για τον Άλκη, όταν είχε σκοράρει στο ματς της κανονικής περιόδου στο «Βικελίδης».

Τώρα, το ενδεχόμενο να συμπεριληφθεί στην 20άδα παραμένει πολύ δύσκολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ