Λουτσέσκου: «Πάνω απ’ τα όρια μας ότι κάναμε αυτή τη σεζόν – Ζήτησα συγγνώμη από τον Γιοβάνοβιτς»

Λουτσέσκου: «Πάνω απ’ τα όρια μας ότι κάναμε αυτή τη σεζόν – Ζήτησα συγγνώμη από τον Γιοβάνοβιτς»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, για τον τελικό Κυπέλλου, ενώ αποκάλυψε ότι ζήτησε συγγνώμη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για ένα σκηνικό στη «Λεωφόρο».

O ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από αρκετό διάστημα, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να τονίζει πως η ομάδα του ξεπέρασε τα όριά της μέσα στη σεζόν.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός στάθηκε στον επικείμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ενώ αποκάλυψε πως ζήτησε συγγνώμη από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για ένα συμβάν που έλαβε χώρα στην Αθήνα.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

«Πάνω απ’ τα όρια μας ότι κάναμε αυτή τη σεζόν. Με όλα όσα περάσαμε ήταν ακατόρθωτο. Μετά τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό παίζαμε με τη μισή ομάδα κάθε 3 μέρες απέναντι σε φρέσκες ομάδες. Τώρα επέστρεψαν φρέσκοι παίκτες και για εμάς. Δείχνουμε ότι επανερχόμαστε στο να παίζουμε ποιοτικά».

Τί είδε σε σύγκριση με την πρώτη του σεζόν: «Εκείνη η σεζόν ήταν διαφορετική τελείως. Είχαμε παιχνίδι ανά 5 μέρες. Πετούσαμε! Μοναδικό μελανό σημείο ήταν το κλεμμένο πρωτάθλημα».

Για τον τελικό: «Δεν είναι μόνο το τρόπαιο. θα μπούμε στην ιστορία του ΠΑΟΚ με τα όσα πετύχαμε, δεύτερη θέση, κατάκτηση κυπέλλου, προημιτελικά στο conference League».

Για τον Γιοβάνοβιτς: «Σέβομαι απόλυτα τον Γιοβάνοβιτς και ως άνθρωπο και ως προπονητή. Κάνει τρομερή δουλειά στον Παναθηναϊκό. Του ζητάω συγνώμη για την αντίδραση που είχα στο ματς στην Αθήνα με κάποιους οπαδούς που ήταν πίσω απ’ την εξέδρα. Δεν έπρεπε να αντιδράσω έτσι. Μιλήσαμε μετά.

Του ζήτησα συγγνώμη. Δεν ήταν δίκαιο και για τον ίδιο. Μου μίλησε για τον πατέρα μου και είπε μακάρι στα 77 να προπονούμαι και εμείς. Εγώ δε ξέρω τι θα κάνω σε 2-3 χρόνια ίσως να γυρνάω όλο τον κόσμο».

Για το τελευταίο ματς κάποιων παικτών του ΠΑΟΚ: «Έχουμε τον τελικό δε θέλω να σχολιάσω. Όσοι είναι εδώ δίνουν το 100%».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ