Φαν Βέερτ: «Δεν περίμενα ότι θα βγω αμέσως πρώτος σκόρερ»

Φαν Βέερτ: «Δεν περίμενα ότι θα βγω αμέσως πρώτος σκόρερ»

Ο Ολλανδός επιθετικός του Βόλου, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του για το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στη Super League Interwetten, ενώ στάθηκε και στο μέλλον του.

Ο Τομ Φαν Βέερτ, πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της πατρίδας μας, με την φανέλα του Βόλου σημειώνοντας 17 γκολ, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Superleague.

Ο επιθετικός της ομάδας της Μαγνησίας, μίλησε σε μέσο της πατρίδας του και τόνισε πως δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη, ενώ μιλώντας για το μέλλον του υπογράμμισε ότι περιμένει να δει αν θα γίνει κάτι έπειτα από τη φετινή του επιτυχία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Για το ότι βγήκε πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Δεν άνοιξα σαμπάνια, αλλά φυσικά το απόλαυσα που βγήκα πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα. Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι Bundesliga ή Premier League, αλλά είναι γνωστό για το αμυντικό ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς να βάλεις 25 γκολ όπως στην Ολλανδία».

Για το αν περίμενε κάτι τέτοιο: «Όταν ήρθα στην Ελλάδα, δεν περίμενα ότι θα γίνω αμέσως πρώτος σκόρερ. Οι επιθετικοί από κορυφαίους συλλόγους έχουν την ευκαιρία να σκοράρουν πιο συχνά από εμένα. Από την πρώτη στιγμή μπήκα σε μια ροή. Αυτό το συναίσθημα είναι υπέροχο ως επιθετικός και κατάφερα να το κρατήσω μέχρι το τέλος».

Για το αν βλέπει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του: «Η απόδοση σίγουρα θα έχει γίνει αντιληπτή, αλλά θα περιμένουμε και θα δούμε».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ