Σύζυγος Σιμόες: «Ήρθαμε ξένοι, τώρα φεύγουμε από το σπίτι μας» (pic)

Σύζυγος Σιμόες: «Ήρθαμε ξένοι, τώρα φεύγουμε από το σπίτι μας» (pic)

Το συγκινητικό αντίο της συζύγου του Αντρέ Σιμόες, Κάτια Ασίς, στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Το δικό της αντίο στην Ελλάδα και την ΑΕΚ είπε η Κάτια Ασίς. Η σύζυγος του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την Ένωση, αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση τη χώρα μας και την Ένωση τονίζοντας χαρακτηριστικά πως αφήνουν πίσω το σπίτι τους.

Η ανάρτηση της Ασίς:

«Τι ταξίδι, τι σπουδαία ιστορία έγραψες, αγάπη μου. Αυτό σου ανήκει. Πριν επτά χρόνια ήρθαμε εδώ σαν δύο παιδιά χαμένα σε μια ξένη χώρα και τώρα αφήνουμε το ΣΠΙΤΙ μας ως μια μεγάλη και χαρούμενη οικογένεια. Έγινες ηγέτης σε όλη τη σημασία της λέξης. Είμαι ευγνώμων που κέρδισες τόσα πολλά σε αυτά τα χρόνια. Πάντα με περηφάνια, με σεβασμό και δουλεύοντας με όλη την καρδιά και την ψυχή σου. Έκανες εμένα και την οικογένειά σου τόσο περήφανους, κάθε μέρα. Και τα καλύτερα έρχονται, αγάπη μου.

Ευχαριστούμε όλους αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους που γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, που μας βοήθησαν να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Ξένοι που γίνανε φίλοι, φίλοι που έγιναν οικογένεια, είστε όλοι στην καρδιά μας. Ήμασταν ευτυχισμένοι τα τελευταία εφτά χρόνια και θα κουβαλάμε μαζί μας όλες τις αναμνήσεις, όλους τους ανθρώπους, όλη την αγάπη που μας δώσατε. Θα έχετε πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας, πάντα!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cátia Assis (@catiaassis_)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ