Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία των play outs – Αναβλήθηκε το μπαράζ Λαμίας – Βέροιας

Δεν επικυρώθηκε η βαθμολογία των play outs – Αναβλήθηκε το μπαράζ Λαμίας – Βέροιας

Στο Δ.Σ της Super League επικυρώθηκε η βαθμολογία των play offs (θέσεις 1-6), αλλά όχι των play outs (7-14).

Στην επικύρωση της βαθμολογίας των play offs της Super League προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής (θέσεις 1-6), ενώ αντίθετα με ψήφους 7-5-2 δεν επικυρώθηκε η αντίστοιχη των play outs (θέσεις 7-14).

Οι 7 από τις 14 ομάδες ψήφισαν κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας των play outs, ενώ αντίθετα τα play offs επικυρώθηκαν με ομοφωνία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ομάδες που ψήφισαν κατά ήταν οι ΑΕΚ, Απόλλων, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, ΟΦΗ και Λαμία.

Μια απόφαση για την οποία σας είχε προϊδεάσει χθες με αποκλειστικό του ρεπορτάζ to10.gr, αφού υπάρχουν ομάδες που πιέζουν για να εκδικαστεί η υπόθεση του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον ΟΦΗ. Μια υπόθεση που απειλεί την ομάδα του Αγρινίου ακόμα και με υποβιβασμό.

Αυτό που έχει μεγάλο ενδιαφέρον είναι ότι λόγω της μη επικύρωσης της βαθμολογίας των play outs, δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν ούτε τα μπαράζ παραμονής/προβιβασμού ανάμεσα στην Λαμία και την Βέροια. Οι αγώνες των δύο ομάδων, που ήταν προγραμματισμένοι για τις 22 και 29 Μαΐου, αναβλήθηκαν μετά τη μη επικύρωση της βαθμολογίας και απομένει να φανεί πότε θα διεξαχθούν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ