Άρης: Τα λένε Καρυπίδης και Μπούργος

Άρης: Τα λένε Καρυπίδης και Μπούργος

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ αναμένεται να έχει επικοινωνία με τον Αργεντινό τεχνικό αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο διοικούντες την ΠΑΕ Άρης αναμένουν από ώρα σε ώρα τα ευχάριστα σε ότι αφορά το θέμα της αδειοδότησης, ενώ αναμένεται να μπει στην τελική ευθεία και το θέμα της υλοποίησης του σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες -πιθανότατα αύριο (24/4)- να έχει επικοινωνία με τον Χέρμαν Μπούργος, προκειμένου να πάρουν τις πρώτες αποφάσεις για το ρόστερ.

Ο Αργεντινός τεχνικός έχει έτοιμες τις εισηγήσεις του, τόσο σε ότι αφορά τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, όσο και τις θέσεις στις οποίες θα χρειαστεί ενίσχυση ο Άρης.

Ο τεχνικός των κιτρινόμαυρων έχει ετοιμάσει, σύμφωνα με πληροφορίες και λίστα με συγκεκριμένες προτάσεις και ονόματα παικτών, κυρίως από την αγορά της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής. Θέμα, βέβαια, που βρίσκεται σε άμεση συνάρτηση με την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι και το μεταγραφικό BAN.

Ακόμα, στην επικοινωνία που θα έχουν οι δύο άντρες αναμένεται να τεθεί επί τάπητος και το θέμα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας και τα φιλικά παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ