ΑΕΚ: Τα δεδομένα με Μάνταλο, η απόφαση Μελισσανίδη και το «ψηστήρι» που θα κάνει ο Αλμέιδα

ΑΕΚ: Τα δεδομένα με Μάνταλο, η απόφαση Μελισσανίδη και το «ψηστήρι» που θα κάνει ο Αλμέιδα

Η απόφαση του Πέτρου Μάνταλου για το μέλλον του στην ΑΕΚ και ο ρόλος του Ματίας Αλμέιδα στην υπόθεση.

«Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω, τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Πιστέψτε με, όταν λέω ότι θα τις αναλάβω, θα το κάνω με πράξεις και όχι με λόγια».

Αυτό ήταν το… ζουμί των δηλώσεων που έκανε ο Πέτρος Μάνταλος μετά το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, το οποίο ήταν και το τελευταίο παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Μια σεζόν την οποία ο αρχηγός της ΑΕΚ χαρακτήρισε ως τη χειρότερη που έχει βιώσει με τα «κιτρινόμαυρα». Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είπε… έμμεσα πως θα αποχωρήσει από την Ένωση.

Ο Μάνταλος είναι συνήθως αυτός που τα «ακούει» περισσότερο από όλους, όταν η ΑΕΚ περνάει τις… κακές της μέρες. Και φέτος η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετές…

Ποια είναι ωστόσο τα δεδομένα αυτή τη στιγμή με τον Πέτρο Μάνταλο… Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει στάση. Εξακολουθεί να ψάχνει τρόπο για να αποχωρήσει από τους «κιτρινόμαυρους».

Τα πράγματα ωστόσο δεν είναι τόσο απλά. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει πρώτα να πάρει την έγκριση του Δημήτρη Μελισσανίδη, έπειτα να συζητήσει με τον Ματίας Αλμέιδα και τέλος να φέρει ο ίδιος μια καλή πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.

Μέχρι στιγμής, ο Μάνταλος έχει 0/3. Από τη μία, δεν έχει γίνει καμία κουβέντα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είναι γνωστό πως έχει μια ιδιαίτερη «αδυναμία» στον Έλληνα άσο.

Με τον Ματίας Αλμέιδα, προφανώς και δεν έχει γίνει ακόμη κάποια κουβέντα. Ο Αργεντινός τεχνικός θα συζητήσει με τον Μάνταλο, θα του αναλύσει το πρότζεκτ και τα πλάνα του, θέλοντας να του αλλάξει την απόφαση.

Τέλος, ο Έλληνας άσος πρέπει να φέρει αρχικά μια καλή πρόταση στην ΑΕΚ. Ακόμα και αν γίνει αυτό, θα πρέπει να λάβει το «πράσινο» φως από την Ένωση.

Τα δεδομένα δείχνουν πάντως πως η ΑΕΚ δεν θέλει να αφήσει τον αρχηγό της να αποχωρήσει, λίγους μήνες πριν από την είσοδο της στην «Αγιά Σοφιά», με πρώτο και καλύτερο τον Δημήτρη Μελισσανίδη…

Μένει να φανεί, εάν ο Μάνταλος θα αλλάξει τελικά την απόφαση του και θα συνεχίσει να φοράει το περιβραχιόνιο της ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ