Αυτό είναι το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη

Αυτό είναι το πρόγραμμα προετοιμασίας του Άρη

Στις 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση, ενώ στις 27 του ίδιου μήνα η αποστολή θα αναχωρήσει για το εξωτερικό, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η υλοποίηση του προγραμματισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο έχει ξεκινήσει, ήδη, στον Άρη. Οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ενημερώθηκαν, όμως, ότι στις 14 Ιουνίου θα πρέπει να βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη, καθώς το επόμενο διήμερο, θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις.

Η πρώτη προπόνηση θα διεξαχθεί στις 17 του επόμενου μήνα, ενώ το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (μέχρι τις 26 Ιουνίου) θα πραγματοποιηθεί στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Δασυγενείου.

Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 17 Ιουνίου για το εξωτερικό (πιθανότατα Αυστρία ή Ολλανδία) , όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (μέχρι τις 7/7) και θα δώσει τρία φιλικά παιχνίδια. Τέλος, ακόμα, δύο φιλικά παιχνίδια θα γίνουν στο Κλεάνθης Βικελίδης, πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ