Αποκαλύψεις Μανωλά για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και το «…ρωτήστε τον Ντε Λαουρέντις γιατί έφυγα»

Αποκαλύψεις Μανωλά για τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και το «…ρωτήστε τον Ντε Λαουρέντις γιατί έφυγα»

Τι αποκάλυψε ο Κώστας Μανωλάς για την αποχώρηση του από τη Νάπολι, τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό αλλά και τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

Ο Κώστας Μανωλάς μίλησε στη «La Repubblica» και άφησε αιχμές για τον πρόεδρο της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, σχολιάζοντας την αποχώρηση του από το κλαμπ.

Παράλληλα, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην Ελλάδα, αποκαλύπτοντας τους λόγους που επέλεξε να αφήσει τη Νάπολι και να γυρίσει στο λιμάνι τον περασμένο Γενάρη.

Από εκεί και πέρα, ο 30χρονος στόπερ των Πειραιωτών σχολίασε τη σχέση του με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, ενώ θυμήθηκε και το ιστορικό γκολ που είχε πετύχει με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα με αφορμή την παρουσία των τζιαλορόσι στον τελικό του Europa Conference League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην La Repubblica:

«Ρωτήστε τον Ντε Λαουρέντις (σ.σ. πρόεδρος της Νάπολι) γιατί έφυγα. Υπήρχαν προβλήματα με το κλαμπ, τα οποία, όμως, από σεβασμό στους πρώην συμπαίκτες μου, που αγωνίζονται ακόμα εκεί, δεν θέλω να πω. Για την επιστροφή μου στην Ελλάδα; Το ήθελα πάρα πολύ! Ήθελα να πάω κάπου και να νιώσω ότι ο κόσμος και η ομάδα με αγαπούν. Και ήξερα ότι εκεί θα το βρω αυτό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι: «Στη Νάπολι φέτος έπαιξα στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια και μετά έμεινα εκτός. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί! Έκανα ένα λάθος με τη Γιουβέντους, είναι αλήθεια. Αλλά δεν πιστεύω ότι μου άξιζε να μείνω εκτός. Ο Σπαλέτι ως προπονητής δεν αμφισβητείται, είναι από τους καλύτερους, που έχω γνωρίσει ποτέ. Αλλά η σχέση μας δεν ήταν και η καλύτερη. Με τους άλλους προπονητές, που είχα, η σχέση ήταν πάντα εξαιρετική».

Για το γκολ του με τη φανέλα της Ρόμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τον αποψινό τελικό των Ρωμαίων στο Europa Conference League: «Ήταν σημαντικό, γιατί όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι η Ρόμα είναι μεγάλη ομάδα. Πριν η Ρόμα είχε άλλη εικόνα στην Ευρώπη, άλλη ιστορία. Θα είχαμε φτάσει στον τελικό του Champions League με VAR τότε!

Η ομάδα του Μουρίνιο δεν έκανε σπουδαία σεζόν, αλλά ο τελικός είναι τελικός. Θα είμαι με τη Ρόμα με όλη μου την καρδιά, οι οπαδοί το αξίζουν τόσο πολύ γιατί αγαπούν πολύ την ομάδα, είναι υπέροχο κοινό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ