Άρης: Τα «λένε» Καρυπίδης και Μπούργος πριν τη Μαδρίτη

Άρης: Τα «λένε» Καρυπίδης και Μπούργος πριν τη Μαδρίτη

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θα ενημερώσει τον Αργεντινό τεχνικό για όλες τις εξελίξεις στα θέματα των ανανεώσεων και των μεταγραφών, ενώ αναμένεται να ταξιδέψει στην ισπανική πρωτεύουσα για τις επαφές με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Νεα επικοινωνία θα έχουν σήμερα οι Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος, με βασικό αντικείμενο την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο ισχύρος άντρας της ΠΑΕ αναμένεται να ενημερώσει τον Αργεντινό τεχνικό για όλες τις εξελίξεις στο θέμα των ανανεώσεων και των μεταγραφικών κινήσεων.

Ακόμα, αύριο αναμένεται να ταξιδέψει στην Μαδρίτη, όπου μαζί με τον Μπούργος, θα έχουν επαφές με επιτελείς της Ατλέτικο Μαδρίτης, αναφορικά με το ενδεχόμενο απόκτησης κάποιων παικτών, με τη μορφή δανεισμού.

Θα πρέπει να σημειωθεί οτι ανεξάρτητα από τις επαφές που θα έχουν οι δύο άντρες στην ισπανική πρωτεύουσα, οι κιτρίνομαυροι περιμένουν με μεγάλη αγωνία και την απόφαση του CAS για την υπόθεση Ντουρμισάι και το μεταγραφικό BAN.

Περιμένουν να δουν, δηλαδή, αν όντως το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο θα ανακοινώσει αυτή τη φορά την απόφαση του μέχρι τις 10 Ιουνίου, όπως και έχει ενημερώσει, ή αν θα έχουμε νέα παράταση μέχρι και τον Ιούλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ