Παναθηναϊκός και Άρης θέλουν να… κλέψουν επιθετικό του ΟΦΗ (Vids)

Παναθηναϊκός και Άρης θέλουν να… κλέψουν επιθετικό του ΟΦΗ (Vids)

Επιθετικός που έκανε θραύση με τη φανέλα του ΟΦΗ έχει... γυαλίσει σε Παναθηναϊκό και Άρη! Ποια τα δεδομένα της μεταγραφικής υπόθεσης...

Τη σεζόν που μας πέρασε, ο ΟΦΗ πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας ως σημείο αναφοράς τον Λουίς Φελίπε. Ο 28χρονος παίκτης ήταν ένα από τα βασικά… εργαλεία του Νίκου Νιόπλια και με 8 τέρματα σε 13 συμμετοχές, έκλεψε δεδομένα την παράσταση.

Ο Φελίπε αγωνίστηκε στους Κρητικούς με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του.

Το μέλλον του στην Σπόρτινγκ βρίσκεται στον… αέρα, με τους Πορτογάλους να φέρνουν στην επιφάνεια το ενδιαφέρον δύο ελληνικών ομάδων! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Record, Παναθηναϊκός και Άρης έχουν μπει στο κόλπο για την απόκτηση του 28χρονου επιθετικού.

Ο Φελίπε αρέσει τόσο στους «πρασίνους» όσο και στους «κιτρινόμαυρους», που θέλουν να κάνουν… χαλάστρα στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί ευελπιστούσαν σε μια νέα συμφωνία δανεισμού με την ομάδα της Λισσαβόνας, αλλά όπως φαίνεται, οι ελπίδες τους εξανεμίζονται.

Οι Πορτογάλοι αποκαλύπτουν τη «μάχη» Παναθηναϊκού και Άρη για τα… μάτια του Βραζιλιάνου, που εντυπωσίασε με τη φανέλα των Κρητικών.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, ο Φελίπε να παραμείνει στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλάζοντας ωστόσο τόπο διαμονής. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, πως πριν από λίγες μέρες, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε μιλήσει στην Πορτογαλία για το μέλλον του, αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά.

«Δεν μπορώ να πω για τους στόχους μου για τη νέα χρονιά από την στιγμή που δεν μου έχει μιλήσει ακόμα η Σπόρτινγκ. Ομως δεν πιστεύω πως το μέλλον μου είναι στον ΟΦΗ. Είμαι σε διακοπές τώρα φροντίζω το γόνατο μου και θα δω στην συνέχεια τι είναι καλύτερο για μένα. Αν δεν είμαι στην Σπόρτινγκ, θα παίξω οπουδήποτε αλλού. Ο ΟΦΗ θέλει να με κρατήσει, μου το έχουν πει όμως δεν είχα ποτέ αυτήν την ελπίδα γνωρίζοντας πως το club δεν μπορεί να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς μου. Δεν το συζητήσαμε καν αυτό το ενδεχόμενο, προφανώς θα επιχειρήσουν νέο δανεισμό αλλά είναι απίθανο το ενδεχόμενο αγοράς από την Σπόρτινγκ», είχε τονίσει ο Φελίπε.

Μένει να φανεί πως θα εξελιχθεί αυτό το ελληνικό… ντέρμπι στη μεταγραφική υπόθεση του 28χρονου.

Δείτε τον Φελίπε εν δράσει:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ