Άρης: Τα δεδομένα με Ματίγια

Άρης: Τα δεδομένα με Ματίγια

Συνεχίζονται οι επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ισπανό μέσο, ενώ θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή σε ότι αφορά τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου.

Ο Χαβιέ Ματίγια είναι ο δεύτερος παίκτης, μετά τον Κουέστα, με τον οποίο έχουν ξεκινήσει επαφές οι άνθρωποι του Άρη για την επέκταση της συνεργασίας τους, μετά τη σχετική εισήγηση του Χερμάν Μπούργος.

Αυτό που διαπιστώθηκε στις πρώτες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι η αμοιβαία διάθεση για να δώσουν τα χέρια και ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Την δεδομένη χρονική στιγμή το πιο δύσκολο σημείο των διαπραγματεύσεων φαίνεται πως είναι η χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου. Συγκεκριμένα, οι κιτρίνομαυροι θέλουν ο ποδοσφαιριστής να ανανεώσει για ακόμα έναν χρόνο η ακόμα και ένα συμβόλαιο (1+1 έτος, με οψιόν ανανέωσης).

Αντίθετα, φαίνεται οτι η πλευρά του ποδοσφαιριστή προτιμάει ένα μεγαλύτερης διάρκειας συμβόλαιο. Μικρή διαφορά προκύπτει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και σε οτι αφορά το οικονομικό μέρος, δεν φαίνεται, όμως αρκετή για να χαλάσει τη συμφωνία, ενώ αναμένεται να ξεπεραστεί με αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ