Στη Μαδρίτη Καρυπίδης και Μπούργος – Τι ψάχνει ο Άρης στις μεταγραφές

Στη Μαδρίτη Καρυπίδης και Μπούργος – Τι ψάχνει ο Άρης στις μεταγραφές

Ο Καρυπίδης θα ταξιδέψει σήμερα στην Μαδρίτη και μαζί με τον Μπούργος θα έχουν συνάντηση με ανθρώπους της Ατλέτικο, στη λίστα τους υπάρχουν και παίκτες, στις θέσεις που έχει ανάγκη ο Άρης, από τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ παράλληλα οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν και περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από τη γαλλική αγορά.

Στην τελική ευθεία μπαίνει από σήμερα η υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού του Άρη, ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, με το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στην Ισπανία.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης, μαζί με τον Χερμάν Μπούργος, αναμένεται να συναντηθούν με ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να μιλήσουν για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές (όπως ο φορ Καμέγιο και ο μεσοεπιθετικός Ρικέλμε) που ενδιαφέρουν τον Άρη.

Η παρουσία του Χερμάν Μπούργος αποτελεί, εξάλλου, το μεγάλο όπλο των κιτρινόμαυρων, στις διαπραγματεύσεις με τους «Ροχινμπλάνκος», τόσο για τις γνωριμίες που έχει, όσο και γιατί γνωρίζει πολύ καλά το ρόστερ της πρώην ομάδας του.

Θα πρέπει, βέβαια, να σημειωθεί ότι στην λίστα των κιτρινόμαυρων δεν βρίσκονται μόνο ποδοσφαιριστές από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Υπάρχουν και παίκτες από άλλες ομάδες της Ισπανίας, όπως από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Ακόμα, εκτός από την Ιβηρική Χερσόνησο, ο Άρης αναμένεται να κοιτάξει ακόμα μια φορά και προς την αγορά της Γαλλίας, από όπου έχει «ψωνίσει» ουκ ολίγες φορές τα τελευταία χρόνια.

Όσο για τις θέσεις για τις οποίες θα κινηθούν οι κιτρινόμαυροι, μετά τις πρώτες συζητήσεις που έχουν κάνει οι Καρυπίδης και Μπούργος και τις εισηγήσεις του τελευταίου; Αν βρεθεί η χρυσή τομή στις συζητήσεις με τον Ντένις για τη λύση της συνεργασίας τους, τότε οι κιτρινόμαυροι θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ακόμα τερματοφύλακα (δεν θα είναι ο Λοντίγκιν), για να πλαισιώσει τους Κουέστα και Σιαμπάνη.

Ακόμα, ανεξάρτητα από το αν θα ανανεώσει ή όχι ο Δεληζήσης, ο Άρης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ, ενώ, βέβαια, βασικοί συνεχίζουν να λογίζονται οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς.

Σε ότι αφορά τα δυο άκρα της αμυντικής γραμμής, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απόκτηση του Πίρσμαν, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία, ενώ αν δεν συνεχίσουν οι Σούντγκρεν και Σάκιτς, τότε θα επενδύσει και σε βασικό δεξιό μπακ.

Με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά σε ότι αφορά την παραμονή του Ματίγια – δεν έχει βρεθεί, ακόμα, η χρυσή τομή σε ότι αφορά τη χρονική διάρκεια της συμφωνίας, ενώ αντίθετα δεν είναι τόσο μεγάλη η οικονομική διαφορά-, ο Άρης θα κινηθεί πιθανότατα και για την απόκτηση ενός χαφ, καθώς τη δεδομένη χρονική στιγμή στο ρόστερ υπάρχουν οι Ντουκουρέ και Σάσα.

Τέλος, η θέση στην οποία φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη ανάγκη για να καλυφθεί, ενόψει και των πρώτων παιχνιδιών της προκριματικής φάσης του Europa Conference League, είναι αυτή του βασικού φορ κορυφής, που θα «απελευθερώσει» τον Καμαρά. Δεν αναμένεται να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους οι Μάνος και Λόπεθ.

Όλα τα παραπάνω, βέβαια, με την απαραίτητη υποσημείωση ότι στον Άρη περιμένουν και την απόφαση του CAS, αναφορικά με την υπόθεση Ντουρμισάι και το μεταγραφικό BAN. Η οποία σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση θα ανακοινωθεί μέχρι τις 10 Ιουνίου, εκτός και αν πάρει και αν δοθεί και νέα παράταση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ