Άρης: Φιλικό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και επαφές για παίκτες

Άρης: Φιλικό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης και επαφές για παίκτες

Οι Μπούργος και Καρυπίδης συναντήθηκαν στην ισπανική πρωτεύουσα με τον τεχνικό διευθυντή των «Ροχιμπλάνκος» Αντρέα Μπέρτα και μίλησαν για την διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα στις δύο ομάδες τον Νοέμβριο και για ποδοσφαιριστές που μπορεί να αποκτήσει ο Άρης, ενώ αύριο (3/6) θα έχουν νέο ραντεβού.

Η διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με την Ατλέτικο Μαδρίτης και η απόκτηση παικτών με τη μορφή δανεισμού ήταν τα βασικά αντικείμενα συζήτησης στο ραντεβού που είχαν οι Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος με τον τεχνικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Αντρέα Μπέρτα.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ Άρης και ο Αργεντινός τεχνικός είχαν την ευκαιρία να τα πουν με τον άνθρωπο που υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό των «Ροχιμπλάνκος» για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το πιθανότερο είναι οτι θα πραγματοποιηθεί φιλικό παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης τον Νοέμβριο, όταν και θα έχουν διακοπεί τα πρωταθλήματα, εξαιτίας της διεξαγωγής της τελικής φάσης του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Ακόμα, έγινε μια πρώτη κουβέντα και για παίκτες, ενώ στη λίστα των ανθρώπων του Άρη βρίσκονται μεταξύ άλλων ο φορ Καμέγιο και ο μεσοεπιθετικός Ρικέλμε, που έκαναν εξαιρετική χρονιά με τη Μιράντες.

Οι δυο πλευρές αναμένεται, μάλιστα, να έχουν αύριο και νέο ραντεβού, προκειμένου να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ οι άνθρωποι των κιτρίνομαυρων εξετάζουν και παίκτες από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ