Άρης: Στη λίστα και ο Μογιέχο (vid)

Άρης: Στη λίστα και ο Μογιέχο (vid)

Εκτός από τους Ρικέλμε και Καμίγιο και ο 21χρονος εξτρέμ της Ατλέτικο Μαδρίτης, που έκανε εξαιρετική χρονιά με την Τενερίφη, φαίνεται οτι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Άρη.

Ο Βίκτορ Μογιέχο φαίνεται ότι είναι το τρίτο όνομα παίκτη της Ατλέτικο Μαδρίτης, που «έπεσε» στο τραπέζι των συζητήσεων, στην συνάντηση που είχαν οι Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος, με τον τεχνικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Αντρέα Μπέρτα.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός (αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο) πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα της Τενερίφη στη Segunda División.

Συγκεκριμένα, αγωνίστηκε σε 38 αγώνες, σημείωσε τρία γκολ και μοίρασε δυο ασίστ. Η Τενερίφη θέλει να τον διατηρήσει, όμως, o παίκτης, όπως και οι Ρικέλμε (μεσοεπιθετικός) και Καμίγιο (φορ) θα βρίσκονται στην πρώτη συγκέντρωση της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας, ενώ το 2019 κέρδισε το Euro με την Under 19.

O Άρης αποτελεί έναν ελκυστικό προορισμό και για τους τρεις παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς συμμετέχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ