Άρης: Τα «λένε» ξανά με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Άρης: Τα «λένε» ξανά με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Δεύτερος κύκλων επαφών σήμερα των Θόδωρου Καρυπίδη και Χερμάν Μπούργος με τους ανθρώπους των «Ροχιμπλάνκος», αναφορικά με τους παίκτες που ενδιαφέρουν τον Άρη.

Νέο ραντεβού με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης και πιθανότατα τον τεχνικό διευθυντή, Αντρέα Μπέρτα, αναμένεται να έχουν σήμερα (3/6) οι Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος, που βρίσκονται από χθες στην ισπανική πρωτεύουσα.

Οι πρώτες επαφές ανάμεσα στις δυο πλευρές «έβγαλαν» ειδήσεις. Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να δώσουν φιλικό παιχνίδι τον Νοέμβριο, κατά το διάστημα, δηλαδή, της διακοπής των πρωταθλημάτων, εξαιτίας της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

Ακόμα, σε ότι αφορά τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του Άρη, στις «γνωστές» περιπτώσεις του φορ Καμέγιο και του μεσοεπιθετικού Ρικέλμε, προστέθηκε και αυτή του μέσου Μογιέχο.

Ενός ποδοσφαιριστή που πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην Τενερίφη, όπου και αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού. Ακόμα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπέρτα πρότεινε στους ανθρώπους του Άρη ακόμα δυο – τρεις παίκτες.

Οι δυο πλευρές αναμένεται, μάλιστα, να μπουν σήμερα σε περισσότερες λεπτομέρειες, πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ακόμα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι εκτός από αυτούς της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Άρης έχει στη λίστα του και παίκτες από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα αλλά και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ