Άρης: Οι δυο στόπερ που «κοιτάει» στην Μπαρτσελόνα (vids)

Άρης: Οι δυο στόπερ που «κοιτάει» στην Μπαρτσελόνα (vids)

Οι κιτρινόμαυροι έχουν στη λίστα τους τις περιπτώσεις των 21χρονων Μάρμολ και Ράμος από την δεύτερη ομάδα των «Μπλαουγκράνα».

Ο Άρης συνεχίζει τις επαφές του με τους ανθρώπους της Ατλέτικο Μαδρίτης, οι παίκτες της οποίας, όμως, δεν είναι οι μοναδικοί από την Ιβηρική Χερσόνησο τους οποίους εξετάζουν οι κιτρινόμαυροι.

Στην λίστα τους βρίσκονται και δυο κεντρικοί αμυντικοί από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα και συγκεκριμένα ο 21χρονος Ισπανός Μίκα Μάρμολ και ο 21χρονος Αργεντινός Σάντι Ράμος Μίνγκο.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο είναι ότι είναι αριστεροπόδαροι, ενώ μπορούν, υπό προϋποθέσεις, να καλύψουν και το αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής.

Ο Μάρμολ πραγματοποίησε 36 εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα των «Μπλαουγκράνα», σημειώνοντας και ένα γκολ, ενώ ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει και άλλες ομάδες. Το συμβόλαιο του με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2023 και ο Άρης ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει ως δανεικό.

Ο Ράμος Μίνγκο είναι «προϊόν» των ακαδημιών της Μπόκα Τζούνιορς, από όπου και τον απέκτησε το 2019 η Μπαρτσελόνα, καταβάλλοντας το ποσό των 500.000 ευρώ. Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε έκανε 19 εμφανίσεις (σημείωσε και ένα γκολ), το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στις 30 του τρέχοντος μήνα, με τη Μπαρτσελόνα, όμως, να έχει τη δυνατότητα να το ανανεώσει μονομερώς για ακόμα δυο χρόνια.

Δείτε τον Μάρμολ εν δράσει

Δείτε τον Ράμος εν δράσει

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ