Άρης: Έπιασε «13αρι» στην Μαδρίτη

Άρης: Έπιασε «13αρι» στην Μαδρίτη

Μετά τη συνάντηση που είχαν με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο, Μπέρτα, οι Καρυπίδης και Μπούργος έχουν στα χέρια τους λίστα με 13 διαθέσιμους παίκτες, τους οποίους και θα αξιολογήσουν, αναμένοντας και τις τελικές αποφάσεις του Σιμεόνε.

Με λίστα που αποτελείται από 13 παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης στις «αποσκευές» του, ολοκλήρωσε το διήμερο των επαφών που είχε, μαζί με τον Χερμάν Μπούργος, με τους ανθρώπους των «Ροχιμπλάνκος» ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν κάνει τη δική τους προεργασία και πήγαν στο ραντεβού με τον τεχνικό διευθυντή της ισπανικής ομάδας, Αντρέα Μπέρτα, έχοντας συγκεκριμένες προτάσεις για ποδοσφαιριστές.

Ο προπονητής του Άρη, άλλωστε, γνωρίζει άριστα το ρόστερ της Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς ήταν επί χρόνια άμεσος συνεργάτης του Ντιέγκο Σιμεόνε και έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους εκ των ποδοσφαιριστών.

Στο τραπέζι από την πλευρά του Άρη «έπεσαν», σύμφωνα με πληροφορίες, τα ονόματα του μεσοεπιθετικού Ρικέλμε και του φορ Καμέγιο. Αμφότερες οι περιπτώσεις, πάντως, είναι αρκετά δύσκολες.

Από την πλευρά τους οι Ισπανοί έδωσαν στους ανθρώπους του Άρη μια λίστα με 13 ποδοσφαιριστές. Κάποιοι από αυτούς είναι νεαροί, τους οποίους πιστεύουν και θέλουν να τους παραχωρήσουν δανεικούς, προκειμένου να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Στην κατηγορία αυτή ανήκει ο μέσος Μογιέχο, που έκανε εξαιρετική χρονιά στην Τενερίφη.

Ακόμα, υπάρχουν και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές, όπως ο 30χρονος διεθνής Κολομβιανός δεξιός μπακ, Αρίας, που την προηγούμενη περίοδο αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Γρανάδα.

Το θετικό είναι ότι οι άνθρωποι της ισπανικής ομάδας εμπιστεύονται απόλυτα τον Χερμάν Μπούργος και θεωρούν ότι οι παίκτες τους θα βρίσκονται σε «καλά χέρια». Ακόμα, δέλεαρ και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές, αποτελεί το γεγονός ότι ο Άρης έχει κερδίσει τη συμμετοχή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και συγκεκριμένα στα προκριματικά του Europa Conference League.

Οι άνθρωποι του Άρη θα αξιολογήσουν τις περιπτώσεις των παικτών που προτάθηκαν, προκειμένου να δουν ποιες εξ αυτών, ανταποκρίνονται στο αγωνιστικό πλάνο του Χερμάν Μπούργος.

Θα πρέπει, επίσης, να σημειωθεί ότι μετά την πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της Ατλέτικο Μαδρίτης, υπάρχει περίπτωση να προκύψουν και άλλες περιπτώσεις παικτών, που δεν θα «χωράνε» στην πρώτη ομάδα, καθώς θα γίνουν και μεταγραφικές κινήσεις από την ομάδα του Σιμεόνε, που θα πάρει και τις οριστικές αποφάσεις.

Οι παίκτες, βέβαια, από την Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι οι μοναδικοί τους οποίους εξετάζει ο Άρης από την Ιβηρική Χερσόνησο. Στο στόχαστρο βρίσκονται και ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά και της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, από τους «Μπλαουγκράνα», ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του 21χρονου Ισπανού στόπερ, Μίκα Μάρμολ και του 21χρονου Αργεντινού κεντρικού αμυντικού, Σάντι Ράμος Μίνγκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ