Άρης: Η Ταγέρες, ο Φάσι και ο Γκαρσία

Άρης: Η Ταγέρες, ο Φάσι και ο Γκαρσία

Η περίπτωση του μεσοεπιθετικού του Άρη φαίνεται ότι εξετάζεται από την Αργεντίνικη ομάδα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τις διαπραγματεύσεις με τους κιτρινόμαυρους θα αναλάβει ο πρόεδρος Φάσι.

Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της αργεντίνικης ιστοσελίδας «La Voz», στο μεταγραφικό στόχαστρο της Ταγέρες. Οι άνθρωποι της οποίας, άλλωστε, γνωρίζουν καλά τον μεσοεπιθετικό του Άρη που έχει γεννηθεί στην Κόρδοβα και έκανε εκεί τα πρώτα βήματα της καριέρας του.

Η ομάδα της Αργεντινής έχει καταθέσει πρόταση ύψους τριών εκατομμυρίων δολαρίων στην Αρχεντίνος Τζούνιορς για την απόκτηση του 80% των δικαιωμάτων του μέσου Φλορεντίν.

Επόμενος στην λίστα της ενίσχυσης είναι ο Ματέο Γκαρσία, τις διαπραγματεύσεις για τον οποίο με τον Άρη θα αναλάβει ο πρόεδρος Αντρές Φάσι.

Οι Αργεντινοί πιστεύουν ότι ο μεσοεπιθετικός του Άρη μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα τους, όμως, προβληματίζονται για το υψηλό συμβόλαιο του. Θα πρέπει, φυσικά, να σημειωθεί ότι για να προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, θα πρέπει να ικανοποιηθούν και οι οικονομικές απαιτήσεις του Άρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ