Προχωράει και για Καμαρά ο Ολυμπιακός

Προχωράει και για Καμαρά ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός μετά την οριστική συμφωνία με τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, πάει για την επόμενη κίνηση του που δεν είναι άλλη από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες μέρες κλείνει τη μία μεταγραφή μετά την άλλη και φαίνεται πως δεν σταματάει στον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Οι ερυθρόλευκοι μετά τη σπουδαία συμφωνία για τον Σίμε Βρσάλικο, το οριστικό deal με τον Γκονζάλο Άβιλα, την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ντένις Αλίγιαγκιτς, αλλά και την άφιξη του Δανού εξτρέμ στην Αθήνα, είναι έτοιμοι να προχωρήσουν στην επόμενη κίνηση τους.

Αυτή δεν είναι άλλη από τον Αμπουμπακάρ Καμαρά που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς, όπως έχετε διαβάσει μέσα από to10.gr, με τον Ολυμπιακό να θέλει να τον κάνει άμεσα δικό του.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν πολύ ψηλά στη λίστα τους τον επιθετικό του Άρη, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις στη γραμμή κρούσης και είναι έτοιμοι να κάνουν κρούση στους κίτρινους για να τον αποκτήσουν.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να προχωρήσει άμεσα η υπόθεση, προκειμένου ο Μαυριτανός επιθετικός να προλάβει και μέρος της προετοιμασίας στο εξωτερικό. Ο Καμαρά είναι ιδανικός για τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να παίξει ο Μαρτίνς, μπορεί να πιέσει ψηλά, ενώ κάνει πολλές δουλείες μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Στον Άρη έκανε μια πολύ καλή σεζόν έχοντας συνολικά 36 συμμετοχές και σκοράροντας 10 γκολ και 4 ασίστ, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις στην περίπτωση του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ