ΠΑΟΚ: Τέλος ο Δώνης, αρέσει ο Ντομπέ

ΠΑΟΚ: Τέλος ο Δώνης, αρέσει ο Ντομπέ

Παρότι όλα έδειχναν πως ο Τάσος Δώνης θα φορούσε τα «ασπρόμαυρα», στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην προχωρήσουν την υπόθεση μέχρι τέλους. Αρέσει στον Μπότο ο Ντομπέ.

Μια ανάσα από τη μεταγραφική κίνηση του Τάσου Δώνη ήταν ο ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια, ο Δικέφαλος του Βορρά είχε ολοκληρώσει το πιο δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης και απλώς χρειαζόταν μερικές λεπτομέρειες για να «σφραγίσει» το deal με τον Έλληνα επιθετικό.

Οι έντονες αντιδράσεις του κόσμου ωστόσο, έφεραν την ανατροπή, καθώς στην ΠΑΕ «μέτρησαν» τη γνώμη των φιλάθλων τους και έτσι ο Τάσος Δώνης δεν θα φορέσει τα «ασπρόμαυρα». Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή και κυρίως στα «φτερά» και για αυτό ο Ζοσέ Μπότο φέρεται να έχει «κυκλώσει» το όνομα του Ζαν Λουκ Ντομπέ.

Ο Ιβοριάνος με γαλλικό διαβατήριό εξτρεμ έκανε απίστευτη σεζόν φέτος στο Βέλγιο με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ , παίρνοντας τον τίτλο του πρώτου στις ασίστ με 14 και ψηφίστηκε από τους συναδέλφους του στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

Κατά το παρελθόν ο Ντομπέ έχει φορέσει την φανέλα των Σταντάρ Λιέγης, Γάνδη, Αμιάν, Εουπέν, ενώ στην Ζούλτε Βάρεγκεμ αγωνίζεται την τελευταία διετία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ