«Ο Γιόνσον έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο με την Κάντιθ που κλήθηκε στην Εθνική Δανίας»

«Ο Γιόνσον έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο με την Κάντιθ που κλήθηκε στην Εθνική Δανίας»

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρεται με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Γενς Γιόνσον του οποίου την απάντηση περιμένει η ΑΕΚ.

Την απάντηση του Γενς Γιόνσον περιμένει η ΑΕΚ για να ολοκληρώσει μία σημαντική μεταγραφή για τη μεσαία της γραμμή. Ο Δανός άσος ήρθε στην Αθήνα, μίλησε με τους ανθρώπους της Ένωσης, είδε όσα ήθελε να δει και πλέον μένει να φανεί αν πείστηκε για να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Κι ενώ η ΑΕΚ βρίσκεται στην αναμονή, η ισπανική ιστοσελίδα «Canal Amarillo» αναφέρεται στον 29χρονο άσο και στα όσα έκανε στην Κάντιθ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ήταν τόσο καλός που έφτασε σε σημείο να κληθεί από την Εθνική ομάδα της χώρας του.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα:

«Ο Γιόνσον συμπλήρωσε δύο πολύ επιτυχημένα χρόνια στην Κάντιθ αλλά ο κύκλος του έφτασε στο τέλος του και αναζητά νέα ομάδα. Και φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να τη βρει. Μιλάμε για την ΑΕΚ, με την οποία ήδη διαπραγματεύεται. Ο Δανός μέσος έφτασε στην Κάδιθ πριν δύο σεζόν και ήταν επιτυχημένη η παρουσία του εδώ, στο τακτικό πλάνο της ομάδας. Μαζί με τον Χοσέ Μαρί, διαμόρφωσε ένα ισχυρό δίδυμο στον άξονα, παρέχοντας ασφάλεια, με τα κλεψίματα τους και την ισορροπία που είχαν στη μεσαία γραμμή.

Με τον Γιόνσον στα χαφ, η Κάδιθ πρόσθεσε πολλούς βαθμούς και ο ίδιος είχε μια ονειρική σταθερότητα. Έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο μάλιστα που κλήθηκε στη εθνική ομάδα της Δανίας. Ωστόσο, το επίπεδό του δεν ήταν το αναμενόμενο φέτος αν και ήταν βασικό στέλεχος σε σημαντικά αποτελέσματα και δύσκολα παιχνίδια, όπως η νίκη στο Καμπ Νου ή η ισοπαλία στη Σεβίλλη. Τώρα φαίνεται πως θα ξεκινήσει μια νέα περιπέτεια επί ελληνικού εδάφους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ