Ανδριόπουλος: «Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, η Αγιά Σοφιά θα πάρει άδεια λειτουργίας τον Σεπτέμβριο»

Ανδριόπουλος: «Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, η Αγιά Σοφιά θα πάρει άδεια λειτουργίας τον Σεπτέμβριο»

Ο project manager της OPAP Arena και αφεντικό της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Αποκαλύψεις για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ από τον Δημήτρη Ανδριόπουλο.

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (27/6) με αφορμή την εισαγωγή της εταιρείας Dimand στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ο project manager και ιδιοκτήτης της Dimand μίλησε για την πορεία των εργασιών στην «OPAP Arena.

Ο Δημήτρης Ανδριόπουλος αναφέρθηκε και στο πότε θα είναι έτοιμη η «Αγιά Σοφιά» να λειτουργήσει, υπογραμμίζοντας πως αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, η άδεια θα δοθεί τον Σεπτέμβρη.

«Νομίζω ότι οι εργασίες έχουν φτάσει πλέον σε ένα σημείο που έχουν εξαιρετικά καλή πορεία», είπε και πρόσθεσε: «Για να είναι το γήπεδο έτοιμο να πάρει άδεια λειτουργίας, θα πρέπει να έχουν εκπληρωθεί όλες οι προϋποθέσεις. Μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων λοιπόν δουλεύει καθημερινά γι’ αυτά που ζητάει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ώστε να πάρει άδεια λειτουργίας το γήπεδο και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια». 

Όλα τα εμπόδια έχουν ξεπεραστεί. Πλέον είναι θέματα τεχνικά που πρέπει να λυθούν ή θέματα υλικών, επισήμανε και κατέληξε: «Αν δεν έχουμε κάποια απρόοπτα, τότε η πορεία των εξελίξεων είναι να πάρει άδεια λειτουργίας η «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena και να γίνουν τον Σεπτέμβριο τα εγκαίνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ