Ολυμπιακός: Mε βασικό τον Άβιλα κόντρα στη Σάλτσμπουργκ (pic)

Ολυμπιακός: Mε βασικό τον Άβιλα κόντρα στη Σάλτσμπουργκ (pic)

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την εντεκάδα για το τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους, δίνοντας φανέλα βασικού στον Γκονζάλο Άβιλα.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Σάλτσμπουργκ (16:30, Cosmote Sport 1) στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους, μια μέρα μετά την αναμέτρηση με την Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκινήσει στο σημερινό πολύ δυνατό φιλικό με τους πρωταθλητές Αυστρίας, μια εντελώς διαφορετική εντεκάδα σε σχέση με το χθεσινό ματς.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός προχώρησε σε 11 αλλαγές στο αρχικό σχήμα, επιλέγοντας να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια τον Βατσλίκ, ενώ στην τετράδα της άμυνας είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών, Γκονζάλο Άβιλα στα δεξιά, ο Ρέαμπτσιουκ στα αριστερά και ο Παπασταθόπουλος με τον Σισέ στα στόπερ.

Στη μεσαία γραμμή ο Μαρτίνς ξεκινάει τους Εμβιλά και Κανέ, ενώ μπροστά τους αγωνίζεται ο Αγκιμπού Καμαρά. Από εκεί και πέρα στις δυο πτέρυγες ξεκινούν οι Μασούρας και Ραντζέλοβιτς, ενώ στην κορυφή είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Αβιλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρεάμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Καμαρά, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ