ΑΕΚ: Και τώρα… (δύο) στόπερ!

ΑΕΚ: Και τώρα… (δύο) στόπερ!

Η ΑΕΚ πλέον ρίχνει το βάρος στην ενίσχυση του κέντρου της αμυντικής της γραμμής, με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι να μιλάει για δύο στόπερ... ηγέτες.

Η ΑΕΚ επιστρέφει στη δράση σήμερα, καθώς το πρωί θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση στα Σπάτα εν όψει της νέας σεζόν και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πρώτη συνέντευξη τύπου – παρουσίαση του Ματίας Αλμέιδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ: Και τώρα… (δύο) στόπερ!

Την ίδια ώρα φυσικά συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Ένωση, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να πάνε στην Ολλανδία με όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες στη διάθεση του Αλμέιδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Προτεραιότητα πλέον στις τάξεις της ΑΕΚ αποτελεί η ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Ράντοσλαβ Κουχάρσκι να έχει και χθες κάποιες επαφές για την απόκτηση στόπερ.

Ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου έχει μιλήσει για δύο στόπερ… ηγέτες και έχει θέσει ως στόχο να έχουν έρθει στην Αθήνα μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να ακολουθήσουν την υπόλοιπη ομάδα στην Ολλανδία στις 12 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ