Φιλικό με τον Αρη ο Ολυμπιακός

Φιλικό με τον Αρη ο Ολυμπιακός

Οι δύο ομάδες θα δώσουν φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Δευτέρα (11/07, 21:00) στο Κλεάνθης Βικελίδης – Τα εισιτήρια της αναμέτρησης.

Φιλικό με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη θα δώσει την ερχόμενη Δευτέρα (11/7, 21:00) ο Ολυμπιακός, με τους Κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τους Ερυθρόλευκους.

Ένα παιχνίδι που αποτελεί πρόβα τζενεράλε ενόψει των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Αρη.

Διαβάστε επίσης: Ένα είναι σίγουρο: Δεν θα μοιάζει με τον περσινό…

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίζουν την Τετάρτη (20/7) την Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα παίξουν την επόμενη ημέρα (21/7) με την Γκόμελ στο «Κ. Βικελίδης» για το β’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Οσον αφορά στα εισιτήρια του φιλικού, θα κυκλοφορήσουν την Τρίτη (5/7) και η διάθεσή τους γίνεται ηλεκτρονικά, αλλά και από την ARIS F.C. Boutique.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Δευτέρα (11/07) στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00), καθώς και τις τιμές των εισιτηρίων του συγκεκριμένου αγώνα.

Τα εισιτήρια κοστίζουν:

  • 10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 (κάτοχοι διαρκείας)
  • 15 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3 (μη κάτοχοι διαρκείας)
  • 20 ευρώ στις Θύρες 7, 9 (κάτοχοι διαρκείας)
  • 25 ευρώ στις Θύρες 7, 9 (μη κάτοχοι διαρκείας)
  • 30 ευρώ στα VIP «Άλκης Καμπάνος» (κάτοχοι διαρκείας)
  • 40 ευρώ στα VIP «Άλκης Καμπανός» (μη κάτοχοι διαρκείας)

* Για τα παιδιά έως 14 ετών, καθώς και για τους κάτοχους του πακέτου εισιτηρίων των αγώνων με Ολυμπιακό και Α.Ε.Κ. για τα πλέι οφ της προηγούμενης σεζόν, η είσοδος είναι δωρεάν.

Η διάθεση των εισιτηρίων, που ξεκινάει αύριο το πρωί, θα γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr (https://www.viva.gr/tickets/sports/aris-o-s-f-p), αλλά και από την ARIS F.C. Boutique (καθημερινές 10:00-19:00 & Σάββατο 10:00-15:00), ενώ –να υπενθυμίσουμε- για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας φιλάθλου και του ΑΜΚΑ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ