Εξελίξεις με Μπλάνκο – Μίλησε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Εξελίξεις με Μπλάνκο – Μίλησε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του!

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο μίλησε για πρώτη φορά μετά το «αντίο» στην Ιντεπεντιέντε και αποκάλυψε τις προθέσεις του για το... αύριο.

Τις προθέσεις του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αποκάλυψε ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Παναθηναϊκού, Ντομίνγκο Μπλάνκο. Ο Αργεντινός μίλησε για πρώτη φορά μετά το οριστικό «διαζύγιο» του με την Ιντεπεντιέντε και αναφέρθηκε στα πλάνα που έχει για τη συνέχεια τους καριέρας του.

Ο Μπλάνκο μίλησε για το «αντίο» στην Ιντεπεντιέντε, καθώς τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στο εξωτερικό, χωρίς να διευκρινίζει πάντως εάν θέλει συγκεκριμένα Ευρώπη. Αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ημέρες η Ατλέτικο Μινέιρο ασκεί μεγάλη πίεση, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει κάνει κάποια έξτρα κίνηση…

Διαβάστε επίσης: Στην… αγκαλιά της Ρέιντζερς ο Τσόλακ!

Αναλυτικά όσα είπε στο «Radio La Red»:

«Είναι παράξενο που έχω μείνει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε. Αλλά είμαι ήρεμος με ό,τι έκανα. Κανείς δεν με ανάγκασε να το κάνω. Η απόφαση ήταν απόλυτα δική μου. Μου πρόσφεραν ένα καλό συμβόλαιο αλλά είχα ήδη πάρει την απόφασή μου. Είπα στον Ρόλφι (σ.σ. αθλητικός σύμβουλος της Ιντεπεντιέντε) ότι επρόκειτο να τον ακούσω από σεβασμό.

Δεν ήταν νευριασμένος μαζί μου. Τον Γενάρη του είπα ότι δεν θα ανανεώσω. Όταν απέμεναν τρεις μήνες για να λήξει το συμβόλαιο, άρχισαν τις διαπραγματεύσεις. Νιώθω μέλος του συλλόγου. Με πονάει κι εμένα. Χθες ένιωσα άσχημα με την ήττα.

Οι ηγέτες πρέπει να σκεφτούν για την ομάδα. Αυτοί που βγαίνουν στο γήπεδο, είναι οι παίκτες. Μου στοίχισε. Είναι δύσκολο να είσαι στην Ιντεπεντιέντε. Με τα θέματα που υπάρχουν με το δολάριο, είναι δύσκολο αν δεν πληρώνεσαι στη δουλειά σου», ανέφερε αρχικά, πριν μιλήσει για τα πλάνα του.

«Αν μου έλεγαν να ανανεώσω πριν ένα χρόνο, θα μπορούσα να δεχτώ. Γιατί όχι… Δεν ξέρω γιατί όλοι μένουν ελεύθεροι. Κάθε παίκτης θα έχει τους λόγους του. Δεν είναι καλό για έναν σύλλογο να μένει ελεύθερος ένας ποδοσφαιριστής. Ο αδερφός του Ρικέλμε μου μίλησε για να πάω στην Μπόκα. Με ρώτησε και του είπα ότι το συμβόλαιό μου τελειώνει. Η πρόθεσή μου είναι να παίξω στο εξωτερικό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ