Ραγδαίες εξελίξεις με Πινέδα – Έκλεισε στην ΑΕΚ!

Ραγδαίες εξελίξεις με Πινέδα – Έκλεισε στην ΑΕΚ!

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, ο Ορμπελίν Πινέδα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ως δανεικός!

Happy end φαίνεται πως θα έχει για την ΑΕΚ το μεγάλο καλοκαιρινό σίριαλ με τον Ορμπελίν Πινέδα, καθώς ο πρόεδρος της Θέλτα, Κάρλος Μουρίνιο, έριξε τη «βόμβα» του και αποκάλυψε πως ο Μεξικανός μέσος προβάρει τα «κιτρινόμαυρα!

Όπως αναφέρει με ανάρτηση του ο δημοσιογράφος, Ρούμπεν Ορτέγα, ο πρόεδρος της Θέλτα επιβεβαίωσε πως ο διακαής πόθος του Ματίας Αλμέιδα θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ ως δανεικός για έναν χρόνο, χωρίς ωστόσο να έχει τοποθετηθεί κάποια οψιόν αγοράς μεταξύ των δύο ομάδων.

Διαβάστε επίσης: Καμία ανησυχία για Γκριγκόνις στον Παναθηναϊκό – Τελειώνει η υπόθεση

«Ο πρόεδρος της Θέλτα επιβεβαίωσε ότι ο Ορμπελίν Πινέδα έρχεται στην Ελλάδα για την ΑΕΚ χωρίς οψιόν αγοράς. Θα συναντηθεί εκεί με τον Ματίας Αλμέιδα», αναφέρει ο Μεξικανός δημοσιογράφος.

Έτσι, εφόσον επιβεβαιωθεί, η ΑΕΚ θα καταφέρει να ολοκληρώσει μια πάρα πολύ σημαντική μεταγραφή, δίνοντας στον Αλμέιδα το μεγάλο «δώρο» που έψαχνε για τον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Η Ένωση από την πλευρά της επιβεβαιώνει πως η υπόθεση είναι αρκετά προχωρημένη, ωστόσο τονίζει πως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί ακόμα «τελειωμένη». Σημειώνει ωστόσο ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Πινέδα ήταν εξ αρχής ο μεγάλος στόχος του Αργεντίνου τεχνικού της Ένωσης, ο οποίος βλέπει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή να ετοιμάζεται για Αθήνα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ