ΑΕΚ: Τότε θα γίνουν τα εγκαίνια της OPAP Arena

ΑΕΚ: Τότε θα γίνουν τα εγκαίνια της OPAP Arena

Στα μέσα του Σεπτεμβρίου αναμένονται να γίνουν τα εγκάνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Μπορεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ΑΕΚ να έχει πάρει μπρος, ωστόσο στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο έχουν πάντα στο μυαλό τους και την Αγιά Σοφιά.

Το γήπεδο της Ένωσης έχει μπει κυριολεκτικά στο τελευταίο στάδιο του και πλέον απομένουν μερικές λεπτομέρειες ώστε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να κάνει το μεγάλο… ποδαρικό στην OPAP Arena.

Διαβάστε επίσης: Το τεστ, οι ευκαιρίες και τα πρώτα δείγματα γραφής του Αλμέιδα

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Δικέφαλος», τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα γίνουν στις 17 Σεπτεμβρίου, μετά από αίτημα που κατέθεσε ο σύλλογος στην Super League εν όψει και της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ημέρα έχει και ιστορικό χαρακτήρα, καθώς γιορτάζει και η Αγιά Σοφιά. Η ΑΕΚ έχει ζητήσει από τη λίγκα το πρώτο της ματς, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 20 και 21 Αυγούστου, να γίνει εκτός έδρας, με το δεύτερο παιχνίδι να αναμένεται να το δώσει στο ΟΑΚΑ.

Από εκεί και πέρα η τρίτη αγωνιστική θα βρει την Ένωση και πάλι εκτός έδρας, ενώ εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά η 5η αγωνιστική θα είναι και αυτή η οποία θα γραφτεί στην ιστορία για την ΑΕΚ. Η Ένωση ζήτησε να μην παίξει με κάποια από τις ομάδες που θα έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και Άρη), έτσι ώστε να έχει το «ελεύθερο» να αγωνιστεί την Παρασκευή και να κάνει τα εγκαίνια της OPAP Arena το Σάββατο, στις 17/9.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ