Αστέρας Τρίπολης: Φιλική νίκη στο ντεμπούτο του Μεταξά

Αστέρας Τρίπολης: Φιλική νίκη στο ντεμπούτο του Μεταξά

Ξεκίνημα με νίκη για τον Αστέρα Τρίπολης στη νέα σεζόν, με τους Αρκάδες να επικρατούν με σκορ 2-1 της Βικτόρια Κολωνίας σε φιλική αναμέτρηση.

Στο πρώτο φιλικό, που ήταν και το ανεπίσημο ντεμπούτο του Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, οι Αρκάδες επικράτησαν με 2-1 της Βικτόρια Κολωνίας.

Για τον Αστέρα σκόραραν στο 13′ ο Κανελλόπουλος, μετά από εκτέλεση φάουλ του Soni και στο 78′ ο Αλί Μπαπά, μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Μπενίτο. Για την γερμανική ομάδα είχε ισοφαρίσει στο 38′ ο Φίλιπ.

Διαβάστε επίσης: Αρης: Ο ρόλος του Μπακασέτα στη μεταγραφή του Ζερβίνιο

Οι Αρκάδες ήταν πολύ καλοί ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά ο αντίπαλος πορτιέρε ήταν ανίκητος.

Μάλιστα, στο 82′ έκανε τριπλή επέμβαση στα σουτ των Μπενίτο, Αλί Μπαμπά και Τιλίκα. Στο 80ό λεπτό εξαιρετική επέμβαση πραγματοποίησε και ο Νίκος Παπαδόπουλος, κρατώντας τη φιλική νίκη για τον Αστέρα.

Ο Ηρακλής Μεταξάς επέλεξε να παρατάξει δύο διαφορετικές ενδεκάδες, μία σε κάθε ημίχρονο, για την ομάδα του, ενώ στο παιχνίδι δεν αγωνίστηκαν καθόλου οι Πίτσου, Αντζουλάς, Μπερτόγλιο, Μπαρτόλο, Μπαράλες και οι νεαροί τερματοφύλακες Σγουρής, Γραμματικάκης.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες του Αστέρα Τρίπολης:

Αστέρας (α’ ημίχρονο): Τσιφτσής, Καρμόνα, Άλβαρες, Βαλιέντε, Καστάνιο, Κανελλόπουλος, Μουνάφο, Σίτο, Γκαρντάφσκι, Ριέρα, Σονί.

Αστέρας (β’ ημίχρονο): Ν. Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Τασουλής, Αλάγκμπε, Χριστόπουλος, Ιγκλέσιας (80′ Σανταφέ), Στάνκο, Αλί Μπαμπά, Τιλίκα, Καπίγια (77′ Γ. Παπαδόπουλος), Μπενίτο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ