«Επιμένει για Καμπράλ ο Ολυμπιακός, αλλά…»

«Επιμένει για Καμπράλ ο Ολυμπιακός, αλλά…»

Νέα δημοσιεύματα στην Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ασχολείται με την περίπτωση του Ζοβάνε Καμπράλ, όμως οι οικονομικές απαιτήσεις της Σπόρτινγκ κρίνονται υπερβολικές.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στην αγορά για δεύτερο εξτρέμ μετά την απόκτηση του Φίλιπ Ζινκερνάγκελ και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι κι εκείνο του Ζοβάνε Καμπράλ. Ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι ανήκει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και οι Πειραιώτες, όπως έχετε διαβάσει από to10.gr είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα «λιοντάρια» για τον παίκτη.

Παρόλα αυτά η περίπτωση του δεν είναι εύκολη, μιας και η Σπόρτινγκ ζητάει περίπου 5.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει. Πριν μερικές μέρες οι Πορτογάλου ανέφεραν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις και έχει καταθέσει πρόταση 3.000.000 για τον Καμπράλ, όμως δεν είναι αρκετά για να επιτευχθεί συμφωνία.

Σήμερα, στην Πορτογαλία κυκλοφορούν νέα δημοσιεύματα που τονίζουν ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη, όμως δεν σκοπεύει να ενδώσει στις απαιτήσεις της Σπόρτινγκ, αφού θεωρείται υπερβολικό το ποσό των 5.000.000 ευρώ για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται και προπονείται μόνος του.

Από εκεί και πέρα, ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι είναι ένας ποδοσφαιριστής που εκτός από τον Ολυμπιακό απασχολεί και άλλες ομάδες στην Ευρώπη, με την Μπεσίκτας να είναι μια εξ αυτών. Για αυτό τον λόγο γράφουν στην Πορτογαλία ότι οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν μεν τις εξελίξεις για τον Καμπράλ, αλλά δεν έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία για τον παίκτη.

Το συμβόλαιο του Καμπράλ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στη Λάτσιο. Με τη φανέλα της Σπόρτινγκ, ο Καμπράλ μετράει 97 ματς με 21 γκολ και 17 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Πράσινο Ακρωτηρίου, με την οποία έχει 5 συμμετοχές και 1 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ