«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Μπίλιτς»

«Πολύ κοντά στον Ολυμπιακό ο Μπίλιτς»

Μια... ανάσα από τον Ολυμπιακό βρίσκεται ο Σλάβεν Μπίλιτς σύμφωνα με τους Κροάτες.

Τον Σλάβεν Μπίλιτς φέρνουν στο… κατώφλι του Ολυμπιακού οι Κροάτες!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας germanijak.hr, ο Κροάτης είναι μια… ανάσα από τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με Αουγκούστο, Κούρτιτς, Λουτσέσκου και Μπότο

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό και οι Κροάτες αναφέρουν πως ο Σλάβεν Μπίλιτς είναι στο… παρά πέντε να αποδεχθεί την πρόταση που έχει από τους «ερυθρολεύκους».

Οι Πειραιώτες έχουν έτοιμη τη λίστα με τους υποψήφιους προπονητές, αλλά στην Κροατία παρουσιάζουν ως μεγάλο φαβορί για την επόμενη μέρα της ομάδας τον Σλάβεν Μπίλιτς.

Στο δημοσίευμα τονίζεται χαρακτηριστικά πως ο έμπειρος τεχνικός: «ελκύεται από το ενδεχόμενο να δουλέψει στην Ελλάδα, να βιώσει την ατμόσφαιρα του ποδοσφαίρου εκεί και το πάθος των οπαδών στα μεγάλα ντέρμπι». Μάλιστα, υπογραμμίζεται, πως επιθυμία του Κροάτη προπονητή είναι να έχει στον Ολυμπιακό τους δικούς του συνεργάτες (τον Ντιν Ρατσούνιτσα και τον Ντανίλο Μπουτόροβιτς), ωστόσο αυτό είναι ένα θέμα που ακόμα βρίσκεται υπό διαπραγμάτευση.

Ο 53χρονος κόουτς είναι χωρίς ομάδα μετά το πέρασμά του από την Beijing Guoan, ενώ, στο βιογραφικό του ξεχωρίζει η παρουσία στον πάγκο της εθνικής ομάδας της Κροατίας από το 2006 έως το 2012, όπως επίσης και η θητεία στις Μπεσίκτας (89 ματς), Αλ Ιτιχάντ (17 ματς), Γουέστ Χαμ (109 ματς) και Γουέστ Μπρομ (65 ματς).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ