Εποχή Κορμπεράν στον Ολυμπιακό – Υπέγραψε το συμβόλαιό του, έπιασε δουλειά στο Ρέντη

Εποχή Κορμπεράν στον Ολυμπιακό – Υπέγραψε το συμβόλαιό του, έπιασε δουλειά στο Ρέντη

Λίγο μετά τις 18:00 ο Κορμπεράν και το επιτελείο του πέρασαν την πύλη των εγκαταστάσεων του Ρέντη. Εγκαινιάζοντας επί της ουσίας τη νέα εποχή στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός έχει νέο προπονητή. Ο Κάρλος Κορμπεράν πήρε το χρίσμα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ώστε να οδηγήσει την ομάδα του Πειραιά στην επόμενη ημέρα. Ο πρόεδρος των Πειραιωτών συναντήθηκε με τον Ισπανό τεχνικό στα γραφεία της ΠΑΕ, η συμφωνία επικυρώθηκε και αμέσως ξεκίνησε η δουλειά.

Ο Κορμπεράν και οι τέσσερις συνεργάτες του (δύο βοηθοί, ένας γυμναστής και ένας αναλυτής) υπέγραψαν τα συμβόλαιά τους και αμέσως ξεκινούν την προσπάθεια να βελτιώσουν την εικόνα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης: Τα κλειδιά του Ρέντη στον Αβραάμ – Nέος γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού

Λίγο μετά τις 18:00 ο Κορμπεράν και το επιτελείο του πέρασαν την πύλη των εγκαταστάσεων του Ρέντη. Εγκαινιάζοντας επί της ουσίας τη νέα εποχή στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδος. Στην πρώτη αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των Ερυθρόλευκων από το καλοκαίρι του 2018.

Ο Κάρλος Κορμπεράν ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Είδε το στρατηγείο του Ολυμπιακού. Ενημερώθηκε για όλα. Με τον νέο γενικό αρχηγό των Πειραιωτών, Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον αθλητικό διευθυντή, Κριστιάν Καρεμπέ, να αναλαμβάνουν την παρουσίαση του νέου τεχνικού επιτελείου στους ποδοσφαιριστές, παρουσία του κ. Γιάννη Βρέντζου.

Ο Κορμπεράν και το επιτελείο του αποφάσισαν να μην χάσουν χρόνο. Πιάνουν δουλειά με σκοπό να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν ώστε ο Ολυμπιακός να αλλάξει άμεσα εικόνα. Αρχής γενομένης από τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Με τον Ισπανό να είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τους Ερυθρόλευκους στην αναμέτρηση με τους Σλοβάκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ