Προπονήθηκε ο Μανωλάς, εκτός με Σλόβαν ο Σωκράτης

Προπονήθηκε ο Μανωλάς, εκτός με Σλόβαν ο Σωκράτης

Ο Παπασταθόπουλος είναι εκτός για τον επαναληπτικό με τη Σλόβαν, προκαλώντας πονοκέφαλο στον Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που αγαπάει τις μεταγραφές. Και αυτό δεν είναι μυστικό. Ούτε είναι κάτι που θα αλλάξει. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή, εκείνο που προέχει είναι η πρόκριση επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας και η παρουσία στα πλέι οφ του Europa League. Αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που ενδιαφέρει τον Κάρλος Κορμπεράν και όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα των Πειραιωτών.

Ωστόσο, τα προβλήματα δεν αφήνουν τους Ερυθρόλευκους. Με τον Κορμπεράν να βλέπει ακόμη έναν ποδοσφαιριστή να είναι εκτός για την αναμέτρηση με τους Σλοβάκους. Συγκεκριμένα, όλα δείχνουν ότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν θα μπορέσει να δώσει το παρών στην αναμέτρηση του «Τεχέλνε Πόλε», καθώς έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προπονηθεί στην προπόνηση της Τρίτης.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη διάρκεια του προγράμματος της Δευτέρας. Αποχώρησε από το πρόγραμμα, έκανε ατομικό και θεραπείες, ωστόσο, δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στην προπόνηση. Κάτι που δείχνει ότι είναι σχεδόν απίθανο να ταξιδέψει για τη Σλοβακία.

Υπενθυμίζεται ότι πέραν του Σωκράτη ο Κορμπεράν δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σίμε Βρσάλικο και τον Θανάση Ανδρούτσο οι οποίοι είναι εκτός προγράμματος από την περασμένη εβδομάδα, με θλάσεις, ενώ εκτός αναμένεται να μείνει και ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος έχει νέο πρόβλημα μυϊκού τραυματισμού.

Αυτός που σίγουρα θα είναι διαθέσιμος είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έκανε όλες αυτές τις ημέρες διπλές προπονήσεις και μέρος του προγράμματος της ομάδας. Ωστόσο σήμερα προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Κορμπεράν για το ματς με τη Σλόβαν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από την προπόνηση της Τρίτης ο Κορμπεράν έβαλε τον Ουσεϊνού Μπα στο πλευρό του Παπ Αμπού Σισέ στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού, κάτι που δείχνει ότι πλέον οι δύο Σενεγαλέζοι θα αποτελέσουν το αμυντικό δίδυμο των Ερυθρόλευκων το βράδυ της Πέμπτης στη Σλοβακία. Με τους Γκονζάλο Αβιλα και Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ να είναι οι δύο ακραίοι μπακ και στον επαναληπτικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κορμπεράν αν και δοκίμασε την περισσότερη ώρα το δίδυμο Σισέ-Μπα στο κέντρο της άμυνας, χρησιμοποίησε και τον Μανωλά σε κάποιες ασκήσεις, δείχνοντας πως τον υπολογίζει κανονικά για το παιχνίδι στη Σλοβακία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ