Ανοίγει ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό: Ο Μπερνάρντ διαψεύδει οποιαδήποτε επαφή με την Κορίνθιανς (pic)

Ανοίγει ο δρόμος για τον Παναθηναϊκό: Ο Μπερνάρντ διαψεύδει οποιαδήποτε επαφή με την Κορίνθιανς (pic)

Ο Μπερνάρντ πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει πρόταση από την Κορίνθιανς, λέγοντας πως πρόκειται για fake news.

Ο δρόμος για την απόκτηση του Μπερνάρντ από τον Παναθηναϊκό άνοιξε ακόμα περισσότερο. Σε μια υπόθεση που όπως σας έχει ενημερώσει το «10», οι πράσινοι έτσι κι αλλιώς δείχνουν να έχουν τον πρώτο λόγο, ήρθε η τοποθέτηση του ίδιου του Βραζιλιάνου που για πρώτη φορά παίρνει θέση για να ξεδιαλύνει το τοπίο τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Κορίνθιανς.

Με τον 29χρονο σούπερ σταρ να διαψεύδει τις πληροφορίες από τη Βραζιλία που ήθελαν τον σύλλογο να του έχει καταθέσει επίσημη πρόταση.

«Από σεβασμό στους οπαδούς της Κορίνθιανς που είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στη Βραζιλία, αυτό που αναφέρει είναι fake news και δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε επαφή με το κλαμπ για τη μεταγραφή μου», αναφέρει σε στόρι στο Instagram o Βραζιλιάνος, ο οποίος… πλησιάζει στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης: Με τον Μπερνάρντ… φωνάζει ότι πάει για πρωτάθλημα

Ο Μπερνάρντ βάζει οριστικό τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει έπειτα από πάρα πολλά χρόνια στη χώρα του και πλέον ο Παναθηναϊκός μοιάζει να είναι το απόλυτο φαβορί για τη μεταγραφή της… δεκαετίας.

Με τη Γαλατασαράι να έχει κάνει κι εκείνη πίσω από τη δική της μεριά, καθώς όπως σας ενημέρωσε από την Παρασκευή το «10», οι Τούρκοι έμαθαν πως ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει πάρα πολύ την υπόθεση και είναι κοντά στο οριστικό deal.

Άλλωστε αυτή τη στιγμή η πρόταση που του έχουν καταθέσει οι πράσινοι είναι η καλύτερη που έχει στα χέρια του ο παίκτης, ο οποίος μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να πάρει την οριστική του απόφαση.

Δείτε την τοποθέτηση του Βραζιλιάνου στο Instagram:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ