Κινείται για αριστεροπόδαρο στόπερ ο Ολυμπιακός – Επαφή για Πέρεζ, στη λίστα ο Λουιζάο – Δεν κάνει πρόταση σε Άλβαρο Γκονζάλες (pic)

Κινείται για αριστεροπόδαρο στόπερ ο Ολυμπιακός – Επαφή για Πέρεζ, στη λίστα ο Λουιζάο – Δεν κάνει πρόταση σε Άλβαρο Γκονζάλες (pic)

Σε... εγρήγορση ο Ολυμπιακός όσον αφορά την απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού. Τι συμβαίνει με Πέρεζ και Λουιζάο, τέλος ο Άλβαρο Γκονζάλες με τους ερυθρόλευκους να μην κάνουν πρόταση για τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός είχε επαφές με τον Άλβαρο Γκονζάλες και η περίπτωσή του ήταν σε περίοπτη θέση στη λίστα. Εντούτοις μετά τις επαφές που έγιναν τις τελευταίες ημέρες στον Πειραιά, ο Κάρλος Κορμπεράν επέμεινε ότι η απόκτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού είναι περισσότερο επιβεβλημένη.

Μάλιστα, παρότι οι συζητήσεις με την πλευρά του Ισπανού κεντρικού αμυντικού έγιναν σε καλό επίπεδο και ο ίδιος είχε δείξει σαφή διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις του και να υπογράψει στους πρωταθλητές, εν τούτοις ο Ολυμπιακός αποφάσισε να μην κάνει την τελική του κίνηση.

Διαβάστε επίσης: Με Ντε Λα Φουέντε, Χουάνγκ η αποστολή του Ολυμπιακού – Εκτός αποστολής και λίστας ο Μαντί Καμαρά (pic)

Η επίσημη πρόταση που περίμενε ο Γκονζάλες και οι εκπρόσωποί του δεν έφυγε ποτέ από τα γραφεία της ΠΑΕ και κάπως έτσι ο 32χρονος Ισπανός θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Για την ακρίβεια, ο πρώην στόπερ της Μαρσέιγ, αν και αρχικά είχε απορρίψει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Σαουδική Αραβία, εν τέλει αποφάσισε να πει το ναι στην προσφορά της Αλ Ετιφάκ η οποία έριξε στο τραπέζι 2 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια.

Ο Γκονζάλες είχε μιλήσει και με τον Ρούντι Γκαρσία ο οποίος είναι προπονητής της Αλ Νασρ, ωστόσο η πρόταση της Ετιφάκ ήταν πιο «δυνατή» για τον Ισπανό στόπερ ο οποίος μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία.

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ξεκινήσει επαφές για τους στόχους που έχει θέσει σε προτεραιότητα και σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν 1-2 ονόματα με τα οποία έχουν ήδη υπάρξει επαφές. Ο 20χρονος Λουιζαο της Σάο Πάολο αρέσει, είναι στη λίστα του σκάουτινγκ εδώ και καιρό, αλλά η περίπτωσή του είναι πολύ δύσκολη, καθώς τον θέλουν πολύ σημαντικές ομάδες και το γεγονός ότι μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο τον έχει κάνει περιζήτητο.

Ένα άλλο όνομα που επίσης υπάρχει στη λίστα των Πειραιωτών και πρόσφατα συνελέγησαν πληροφορίες για την περίπτωσή του είναι ο Κολομβιανός Αλέξις Πέρεζ. Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος στόπερ της τουρκικής Τζιρεσουνσπόρ αποτελεί παίκτη με τα χαρακτηριστικά που αναζητά ο Κάρλος Κορμπεράν, είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, γρήγορος, δυνατός, ενώ λόγω ταχύτητας μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ σε πιο αμυντικά σχήματα.

Ο Πέρεζ και ο Λουιζάο είναι δύο παίκτες που εξετάζονται και υπάρχουν επαφές. Αλλά δεν είναι οι μοναδικοί. Υπάρχουν κι άλλα ονόματα που έχουν ξεχωρίσει και επίσης είναι στη λίστα. Μένει να δούμε που θα καθίσει η μπάλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ